Recepty, kde je šalotka
Pstruh na špenátovej pohánke
Zo pstruhov pripravíme filety. Na panvici
rozpustíme maslo, pridáme cesnak
a tymian. Filety osolíme a dole...
Šalát z červenej repy a kuracieho mäsa
Pomerne jednoduchý a výborný šalát, ktorý mi pripomenul, aká výborná vie byť pečená
červená repa....
Hovädzie mäso s brusnicami a karí ryža
Tento recept som urobila podľa seba a je naozaj rýchly a výborný. Aj pre začiatočníkov!!!!
Pizzový chlieb
Vyzerá ako chlebík, chutí ako pizza. Tak či tak, nikdy by som nepovedala, ...
Kačacia pečeň s medovníkovými šúľancami
Najprv upečieme perník, všetky suché ingrediencie premiešame a pridáme k nim mlieko, med a vajce...
Zapekané šampiňóny so sójovou plnkou
Babičky vedeli,
aký poklad sa
skrýva v nenápadnom
struku. Guľôčky
plné bielkovín dokázali
pripraviť na sto
spôsobov. Dobrá
gastronómia sa...
Zajačí chrbát v hubovom fáši s tekvicou
Umytý a osušený chrbát odblaníme,
odrežeme konce tak, aby vznikli štyri rovnako
hrubé časti. Mäso osolíme,...
Diviačia roláda s hubovou plnkou
Na placky uvaríme zemiaky v šupke deň
vopred. Šalotku a polovičku cesnaku nakrájame
na drobné kocky, speníme...
Srnčie karé na zemiakových lievancoch
Čo divina,
to iná chuť.
Podpisuje sa pod ňu
nielen konkrétny
živočíšny druh, ale aj
prostredie, v akom
žila...
Šošovicová krémová polievka
Komerčný recept<br />Polievka z chutnej červenej šošovice, s vôňou karí a nádhernou farbou je potešením pre...
Zemiakový majonézový šalát
Tento šalát je náš rodinný poklad, ktorý nás naučila robiť moja mama a ona ho robila...
Mozzarellovo-špenátové mafiny
Špenát opražíme na oleji s cibuľkou a cesnakom.
Do vychladnutej zmesi zamiešame
vajíčka, dochutíme soľou, korením....
Rýchly chutný obedík
Keď nie je čas robiť niečo viac ako 20 minút :) rýchlo a chutne bolo heslo dňa......
Bravčové líčka na víne s dubákmi
Na masle opečieme na kocky pokrájanú koreňovú zeleninu, pridáme celé čierne korenie, nové korenie a...
Zemiaky s tofu a sójovými párkami
Toto sú vegetariánske akožefrancúzske zemiaky
aké robím ja. Keď je málo
surovín, málo času a...
Cviklové guľky a fašírky s mungom, tekvicovými semienkami a slnečnicou
Cvikla, alebo červená repa.
Obsahuje veľké množstvo
vitamínov, minerálov,
vlákninu, vápnik, ...
Avokádová nátierka
Robieva sa s citrónovou
šťavou. Tak som si povedala,
že vyskúšam pomaranč. Výsledok chutí...
Kačacie prsia s červenou kapustou a domácimi lokšami
Kedže je sezóna neodolala som :) dúfam, že aj Vám bude chutiť tak, ako chutilo...
Plnený husací krk na jablkovom čatní
Husací krk opláchneme, očistíme a stiahneme kožu z mäsa – potrebujeme kožu z krku. Kožu...
Pirohy s pečeňovo–bryndzovou plnkou
Cesto: Zemiaky deň vopred umyjeme, uvaríme v šupe domäkka a ošúpeme. Na druhý deň ich...
Ostriež na kamute s kešu orieškami
Na pošírovanie ostrieža pripravíme nálev z vody, soli, cukru, celého čierneho korenia, nového...

Pstruh na špenátovej pohánke
Zo pstruhov pripravíme filety. Na panvici rozpustíme maslo, pridáme cesnak a tymian. Filety osolíme a dole...

Šalát z červenej repy a kuracieho mäsa
Pomerne jednoduchý a výborný šalát, ktorý mi pripomenul, aká výborná vie byť pečená červená repa....

Hovädzie mäso s brusnicami a karí ryža
Tento recept som urobila podľa seba a je naozaj rýchly a výborný. Aj pre začiatočníkov!!!!

Pizzový chlieb
Vyzerá ako chlebík, chutí ako pizza. Tak či tak, nikdy by som nepovedala, ...

Kačacia pečeň s medovníkovými šúľancami
Najprv upečieme perník, všetky suché ingrediencie premiešame a pridáme k nim mlieko, med a vajce...

Zapekané šampiňóny so sójovou plnkou
Babičky vedeli, aký poklad sa skrýva v nenápadnom struku. Guľôčky plné bielkovín dokázali pripraviť na sto spôsobov. Dobrá gastronómia sa...

Zajačí chrbát v hubovom fáši s tekvicou
Umytý a osušený chrbát odblaníme, odrežeme konce tak, aby vznikli štyri rovnako hrubé časti. Mäso osolíme,...

Diviačia roláda s hubovou plnkou
Na placky uvaríme zemiaky v šupke deň vopred. Šalotku a polovičku cesnaku nakrájame na drobné kocky, speníme...

Srnčie karé na zemiakových lievancoch
Čo divina, to iná chuť. Podpisuje sa pod ňu nielen konkrétny živočíšny druh, ale aj prostredie, v akom žila...

Šošovicová krémová polievka
Komerčný recept<br />Polievka z chutnej červenej šošovice, s vôňou karí a nádhernou farbou je potešením pre...

Zemiakový majonézový šalát
Tento šalát je náš rodinný poklad, ktorý nás naučila robiť moja mama a ona ho robila...

Mozzarellovo-špenátové mafiny
Špenát opražíme na oleji s cibuľkou a cesnakom. Do vychladnutej zmesi zamiešame vajíčka, dochutíme soľou, korením....

Rýchly chutný obedík
Keď nie je čas robiť niečo viac ako 20 minút :) rýchlo a chutne bolo heslo dňa......

Bravčové líčka na víne s dubákmi
Na masle opečieme na kocky pokrájanú koreňovú zeleninu, pridáme celé čierne korenie, nové korenie a...

Zemiaky s tofu a sójovými párkami
Toto sú vegetariánske akožefrancúzske zemiaky aké robím ja. Keď je málo surovín, málo času a...

Cviklové guľky a fašírky s mungom, tekvicovými semienkami a slnečnicou
Cvikla, alebo červená repa. Obsahuje veľké množstvo vitamínov, minerálov, vlákninu, vápnik, ...

Avokádová nátierka
Robieva sa s citrónovou šťavou. Tak som si povedala, že vyskúšam pomaranč. Výsledok chutí...

Kačacie prsia s červenou kapustou a domácimi lokšami
Kedže je sezóna neodolala som :) dúfam, že aj Vám bude chutiť tak, ako chutilo...

Plnený husací krk na jablkovom čatní
Husací krk opláchneme, očistíme a stiahneme kožu z mäsa – potrebujeme kožu z krku. Kožu...

Pirohy s pečeňovo–bryndzovou plnkou
Cesto: Zemiaky deň vopred umyjeme, uvaríme v šupe domäkka a ošúpeme. Na druhý deň ich...

Ostriež na kamute s kešu orieškami
Na pošírovanie ostrieža pripravíme nálev z vody, soli, cukru, celého čierneho korenia, nového...