Paradajkové sugo s cícerom
Branislav Laš
šéfkuchár hotela Salamandra**** v Hodruši-Hámroch, 9. februára 2017
šéfkuchár hotela Salamandra**** v Hodruši-Hámroch, 9. februára 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji speníme šalotku, pridáme zázvor, cesnak a paradajky. Túto zmes dochutíme soľou, korením, bylinkami a bazalkou.
- 2
Do ochutenej zmesi vložíme uvarený cícer, premiešame a podávame s opraženou cibuľkou a kyslou smotanou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu