Foto: podravka
Komerčný recept<br /> Farebný, šťavnatý, chutný a rýchly. To sú všetky dôležité vlastnosti tohto sviežeho sójového šalátu.
porcie
príprava
Postup
-
1
Sóju cez noc namočíme do väčšieho množstva vody a následne ju uvaríme do mäkka. Solíme podľa chuti tesne pred zmäknutím. Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cherry paradajky pokrájame na mesiačiky a rukolu necháme celú.
- 2
Túto zmes zeleniny preložíme do veľkej misy, ochutíme soľou, korením na šalát a pokvapkáme olejom a citrónovou šťavou.
- 3
Šalotku nakrájanú na kolieska, uvarenú sóju, tuniak v olivovom oleji spolu s nálevom a nakrájané olivy vidličkou opatrne primiešame k šalátu v miske.
- 4
Hotový šalát pomocou dvoch lyžíc alebo naberačky rozdelíme do tanierov a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu