Komerčný recept
Farebný, šťavnatý, chutný a rýchly. To sú všetky dôležité vlastnosti tohto sviežeho sójového šalátu.
porcie
príprava
Suroviny
100 g |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
250 g |
|
100 g |
|
160 g |
|
100 g |
|
4 lyžice |
|
1 balenie |
|
z 1 citróna |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Sóju cez noc namočíme do väčšieho množstva vody a následne ju uvaríme do mäkka. Solíme podľa chuti tesne pred zmäknutím. Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cherry paradajky pokrájame na mesiačiky a rukolu necháme celú.
- 2
Túto zmes zeleniny preložíme do veľkej misy, ochutíme soľou, Podravkou na šalát a pokvapkáme olejom a citrónovou šťavou.
- 3
Šalotku nakrájanú na kolieska, uvarenú sóju, tuniak v olivovom oleji spolu s nálevom a nakrájané olivy vidličkou opatrne primiešame k šalátu v miske.
- 4
Hotový šalát pomocou dvoch lyžíc alebo naberačky rozdelíme do tanierov a podávame.
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre