Recepty, kde je šalotka
Zelené slávky so šafranovým krémom
Kvalita, zdravie
a zážitok – to je
filozofia, podľa ktorej
varíme. Z jednoduchých
čerstvých
surovín sa snažíme
šetrným spôsobom
pripraviť chuťovo
vyvážené,...
Sójový šalát s tuniakom
Komerčný recept<br />
Farebný, šťavnatý, chutný a rýchly. To sú všetky dôležité vlastnosti tohto sviežeho...
Kukuričné placky so salsou a s vajíčkom
Na prípravu salsy nakrájame všetky suroviny.
Osolíme, premiešame a dáme do chladničky.
Do ďalšej misy vložíme...
Pstruh na špenátovej pohánke
Zo pstruhov pripravíme filety. Na panvici
rozpustíme maslo, pridáme cesnak
a tymian. Filety osolíme a dole...
Šalát z červenej repy a kuracieho mäsa
Pomerne jednoduchý a výborný šalát, ktorý mi pripomenul, aká výborná vie byť pečená
červená repa....
Hovädzie mäso s brusnicami a karí ryža
Tento recept som urobila podľa seba a je naozaj rýchly a výborný. Aj pre začiatočníkov!!!!
Pizzový chlieb
Vyzerá ako chlebík, chutí ako pizza. Tak či tak, nikdy by som nepovedala, ...
Kačacia pečeň s medovníkovými šúľancami
Najprv upečieme perník, všetky suché ingrediencie premiešame a pridáme k nim mlieko, med a vajce...
Zapekané šampiňóny so sójovou plnkou
Babičky vedeli,
aký poklad sa
skrýva v nenápadnom
struku. Guľôčky
plné bielkovín dokázali
pripraviť na sto
spôsobov. Dobrá
gastronómia sa...
Zajačí chrbát v hubovom fáši s tekvicou
Umytý a osušený chrbát odblaníme,
odrežeme konce tak, aby vznikli štyri rovnako
hrubé časti. Mäso osolíme,...
Diviačia roláda s hubovou plnkou
Na placky uvaríme zemiaky v šupke deň
vopred. Šalotku a polovičku cesnaku nakrájame
na drobné kocky, speníme...
Srnčie karé na zemiakových lievancoch
Čo divina,
to iná chuť.
Podpisuje sa pod ňu
nielen konkrétny
živočíšny druh, ale aj
prostredie, v akom
žila...
Šošovicová krémová polievka
Komerčný recept<br />Polievka z chutnej červenej šošovice, s vôňou karí a nádhernou farbou je potešením pre...
Zemiakový majonézový šalát
Tento šalát je náš rodinný poklad, ktorý nás naučila robiť moja mama a ona ho robila...
Mozzarellovo-špenátové mafiny
Špenát opražíme na oleji s cibuľkou a cesnakom.
Do vychladnutej zmesi zamiešame
vajíčka, dochutíme soľou, korením....
Rýchly chutný obedík
Keď nie je čas robiť niečo viac ako 20 minút :) rýchlo a chutne bolo heslo dňa......
Bravčové líčka na víne s dubákmi
Na masle opečieme na kocky pokrájanú koreňovú zeleninu, pridáme celé čierne korenie, nové korenie a...
Zemiaky s tofu a sójovými párkami
Toto sú vegetariánske akožefrancúzske zemiaky
aké robím ja. Keď je málo
surovín, málo času a...
Cviklové guľky a fašírky s mungom, tekvicovými semienkami a slnečnicou
Cvikla, alebo červená repa.
Obsahuje veľké množstvo
vitamínov, minerálov,
vlákninu, vápnik, ...
Avokádová nátierka
Robieva sa s citrónovou
šťavou. Tak som si povedala,
že vyskúšam pomaranč. Výsledok chutí...
Zelené slávky so šafranovým krémom
Kvalita, zdravie a zážitok – to je filozofia, podľa ktorej varíme. Z jednoduchých čerstvých surovín sa snažíme šetrným spôsobom pripraviť chuťovo vyvážené,...
Sójový šalát s tuniakom
Komerčný recept<br /> Farebný, šťavnatý, chutný a rýchly. To sú všetky dôležité vlastnosti tohto sviežeho...
Kukuričné placky so salsou a s vajíčkom
Na prípravu salsy nakrájame všetky suroviny. Osolíme, premiešame a dáme do chladničky. Do ďalšej misy vložíme...
Pstruh na špenátovej pohánke
Zo pstruhov pripravíme filety. Na panvici rozpustíme maslo, pridáme cesnak a tymian. Filety osolíme a dole...
Šalát z červenej repy a kuracieho mäsa
Pomerne jednoduchý a výborný šalát, ktorý mi pripomenul, aká výborná vie byť pečená červená repa....
Hovädzie mäso s brusnicami a karí ryža
Tento recept som urobila podľa seba a je naozaj rýchly a výborný. Aj pre začiatočníkov!!!!
Pizzový chlieb
Vyzerá ako chlebík, chutí ako pizza. Tak či tak, nikdy by som nepovedala, ...
Kačacia pečeň s medovníkovými šúľancami
Najprv upečieme perník, všetky suché ingrediencie premiešame a pridáme k nim mlieko, med a vajce...
Zapekané šampiňóny so sójovou plnkou
Babičky vedeli, aký poklad sa skrýva v nenápadnom struku. Guľôčky plné bielkovín dokázali pripraviť na sto spôsobov. Dobrá gastronómia sa...
Zajačí chrbát v hubovom fáši s tekvicou
Umytý a osušený chrbát odblaníme, odrežeme konce tak, aby vznikli štyri rovnako hrubé časti. Mäso osolíme,...
Diviačia roláda s hubovou plnkou
Na placky uvaríme zemiaky v šupke deň vopred. Šalotku a polovičku cesnaku nakrájame na drobné kocky, speníme...
Srnčie karé na zemiakových lievancoch
Čo divina, to iná chuť. Podpisuje sa pod ňu nielen konkrétny živočíšny druh, ale aj prostredie, v akom žila...
Šošovicová krémová polievka
Komerčný recept<br />Polievka z chutnej červenej šošovice, s vôňou karí a nádhernou farbou je potešením pre...
Zemiakový majonézový šalát
Tento šalát je náš rodinný poklad, ktorý nás naučila robiť moja mama a ona ho robila...
Mozzarellovo-špenátové mafiny
Špenát opražíme na oleji s cibuľkou a cesnakom. Do vychladnutej zmesi zamiešame vajíčka, dochutíme soľou, korením....
Rýchly chutný obedík
Keď nie je čas robiť niečo viac ako 20 minút :) rýchlo a chutne bolo heslo dňa......
Bravčové líčka na víne s dubákmi
Na masle opečieme na kocky pokrájanú koreňovú zeleninu, pridáme celé čierne korenie, nové korenie a...
Zemiaky s tofu a sójovými párkami
Toto sú vegetariánske akožefrancúzske zemiaky aké robím ja. Keď je málo surovín, málo času a...
Cviklové guľky a fašírky s mungom, tekvicovými semienkami a slnečnicou
Cvikla, alebo červená repa. Obsahuje veľké množstvo vitamínov, minerálov, vlákninu, vápnik, ...
Avokádová nátierka
Robieva sa s citrónovou šťavou. Tak som si povedala, že vyskúšam pomaranč. Výsledok chutí...