Líčka s hrachovo-krúpkovým šalátom

Branislav Laš
šéfkuchár hotela Salamandra**** v Hodruši-Hámroch, 8. februára 2017
Líčka s hrachovo-krúpkovým šalátom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
25 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
1 l
1 ks
200 g
150 g
150 g
100 g
150 g
20 g




Postup

  1. 1

    Umyté a očistené líčka dáme variť do vývaru, pridáme koreniny a varíme domäkka. Dáme variť aj hrach a krúpy. Keď sú mäkké, scedíme ich.

  2. 2

    Na panvici opečieme uvarené líčka. Po opečení ich vyberieme a na rovnakej panvici opražíme uvarené krúpy a hrach. Ochutíme soľou, korením, cesnakom a mätou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia