Líčka s hrachovo-krúpkovým šalátom
Branislav Laš
šéfkuchár hotela Salamandra**** v Hodruši-Hámroch, 8. februára 2017
šéfkuchár hotela Salamandra**** v Hodruši-Hámroch, 8. februára 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umyté a očistené líčka dáme variť do vývaru, pridáme koreniny a varíme domäkka. Dáme variť aj hrach a krúpy. Keď sú mäkké, scedíme ich.
- 2
Na panvici opečieme uvarené líčka. Po opečení ich vyberieme a na rovnakej panvici opražíme uvarené krúpy a hrach. Ochutíme soľou, korením, cesnakom a mätou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu