Losos v bielom víne s restovaným špenátom

Michal Vajda
šéfkuchár reštaurácie HU:MAN v Žiline, 8. marca 2017 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Losos v bielom víne s restovaným špenátomFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
5 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

640 g
50 g
100 ml
30 g
1 ks
400 g
10 g
20 g
50 ml
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Do hrnca dáme vodu, biele víno, bobkový list, soľ, kôpor, cesnak a zohrejeme asi na 80 °C. Vložíme lososa a necháme ho vo vývare osem minút.

  2. 2

    Na panvici s olejom speníme šalotku a cesnak, pridáme baby špenát, 2 lyžice bieleho vína biele korenie a sparíme asi pol minúty. Pred podávaním lososa potrieme maslom.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist