Recepty, kde je rozmarín
Steak Diane
Na toto jedlo som sa už dlhšie chystal a určite som rád že som sa k nemu...
Pražma na zelenine
Vypitvané pražmy očistíme od zvyšných šupín. Osolíme a okoreníme z každej strany aj
vnútri, kam vložíme...
Tekvicový prívarok s duseným mäsom
Jeseň je časom tekvíc, tak pridávam do zbierky aj ja receptík ako sa mne páči.
Bravčová pečienka Poľovienka
Vďaka použitým koreninám, ochucovadlám sa mi podarilo vykreovať chuť, ktorá je veľmi blízka divinovej...
Tekvicový prívarok s baraním rebierkom
Baranie mäso osolíme, okoreníme, pridáme rascu, preložíme rozmarínom, pretrieme
tukom a necháme deň postáť....
Fazuľová polievka s kvakou a sušenými slivkami
Fazuľu namočíme deň vopred. Cibuľu nasekáme nadrobno. Vložíme do rozpáleného tuku
a pečieme do zlata...
Grilovaný oštiepok na krumplových šůlkách
Jak nejlépe ugrilovat oštěpok? Takto!
Copyright: Mijaita
:-)
Sedliacka plnená kačica
Kačicu pripravíme deň vopred, aby sa dobre odležala. Dobre ju umyjeme a dôkladne zbavíme všetkých...
Rožnovská mňamka
Předkládám další mňamózní recept přítelkyně Amálky. Recept "z jednoho hrnce" je plný
zdraví a vůní, ...
Husacie stehno s gaštanovou plnkou
Očistené a umyté stehno vykostíme (odstraňujeme len hornú kosť), mäso opatrne
nakrojíme a naklepeme, osolíme a...
Pečený bôčik s duseným kelom ako prílohou
Polovička dostal chuť na pečený bôčik. Prečo nie a poviem Vám, s tým kelom...
Zapekaný camembert
Nedávno som vyskúšala tento recept a musím sa s ním podeliť. Som syrožrút a takto
zapekaný...
Vegetariánske špagety
V slanej vode uvaríme špagety. Opláchneme studenou vodou necháme odtiecť a jemne polejeme olivovým olejom.
Zajačí chrbát v makovo– orechovej kruste
Chrbát odblaníme a opečieme na bravčovej masti a pri teplote 90 stupňov pečieme v rúre. Medzitým...
Pečené morčacie stehná s bylinkami
Ked budete toto jedlo piect, bude vam rozvoniavat cely byt. Je to lacny, kazdemu dostupny, ale...
Nakladané sušené rajčiny
Rajčiny sú potvory... dozrievajú často naraz a nestíhame ich jesť. Čo s tým? Pretlaky, ...
Lístkové trubičky s morčacím mäsom
Rada experimentujem, vymýšľam, tvorím v kuchyni... tento recept je jedným z nich :))
Pečené bravčové karé
Inšpiroval ma seriál "S talianom v kuchyni", ktorý pripravoval bravčovú panenku. Niečo som odobrala, ...
Šalát halali
Uvarené zemiaky olúpeme a nakrájame na plátky. Jablko, uhorky a mrkvu nakrájame
na drobné kocky...
Pomarančovo-orechové muffiny
Snažím sa variť a piecť zdravo a veľa ľudí odsúdi moje jedlo už len pri tom, ...
Kurací 3 boj
Suroviny na marinády si zmiešame kazdu zvlast . Kuracie stehná umyjeme a namočíme v marinádE...
Kuriatka s kuriatkom
Nazbierala som v lese kuriatka, rozhodla sa vyskúšať nový pekáč a tak vzniklo toto vynikajúce papaníčko....
Domáca akože saláma
Túto úžasnú vec som sa naučil v Chorvátsku. Veľmi mi chutila ibaže výroba trvá min...
Grilovaný roštenec s bylinkovou omáčkou
Umytý a očistený roštenec nakrájame na štyri steaky. Neochucujeme. Na rozpálenom grile opečieme z každej...
Indiánske rizoto s baklažánom, paprikou a špenatovým pureé
Recept trochu zložitý na prípravu, ale výsledok stojí za to!
Rozmarínové tofu s beluga šošovicou
Najprv si uvaríme šošovicu. Pripravíme si paradajky, cesnak, šalotku, zemiak, rozmarín a...
Guláš z husacích žalúdkov
možem iba odporučiť prave som si ho spravil
Zapečené zemiačky s bylinkami a parmezánom
Prevzaté z útlej knižočky Chuťovky autor Anne Wilsonova.
Sú chutné, jemne pikantné
Steak Diane
Na toto jedlo som sa už dlhšie chystal a určite som rád že som sa k nemu...
Pražma na zelenine
Vypitvané pražmy očistíme od zvyšných šupín. Osolíme a okoreníme z každej strany aj vnútri, kam vložíme...
Tekvicový prívarok s duseným mäsom
Jeseň je časom tekvíc, tak pridávam do zbierky aj ja receptík ako sa mne páči.
Bravčová pečienka Poľovienka
Vďaka použitým koreninám, ochucovadlám sa mi podarilo vykreovať chuť, ktorá je veľmi blízka divinovej...
Tekvicový prívarok s baraním rebierkom
Baranie mäso osolíme, okoreníme, pridáme rascu, preložíme rozmarínom, pretrieme tukom a necháme deň postáť....
Fazuľová polievka s kvakou a sušenými slivkami
Fazuľu namočíme deň vopred. Cibuľu nasekáme nadrobno. Vložíme do rozpáleného tuku a pečieme do zlata...
Grilovaný oštiepok na krumplových šůlkách
Jak nejlépe ugrilovat oštěpok? Takto! Copyright: Mijaita :-)
Sedliacka plnená kačica
Kačicu pripravíme deň vopred, aby sa dobre odležala. Dobre ju umyjeme a dôkladne zbavíme všetkých...
Rožnovská mňamka
Předkládám další mňamózní recept přítelkyně Amálky. Recept "z jednoho hrnce" je plný zdraví a vůní, ...
Husacie stehno s gaštanovou plnkou
Očistené a umyté stehno vykostíme (odstraňujeme len hornú kosť), mäso opatrne nakrojíme a naklepeme, osolíme a...
Pečený bôčik s duseným kelom ako prílohou
Polovička dostal chuť na pečený bôčik. Prečo nie a poviem Vám, s tým kelom...
Zapekaný camembert
Nedávno som vyskúšala tento recept a musím sa s ním podeliť. Som syrožrút a takto zapekaný...
Vegetariánske špagety
V slanej vode uvaríme špagety. Opláchneme studenou vodou necháme odtiecť a jemne polejeme olivovým olejom.
Zajačí chrbát v makovo– orechovej kruste
Chrbát odblaníme a opečieme na bravčovej masti a pri teplote 90 stupňov pečieme v rúre. Medzitým...
Pečené morčacie stehná s bylinkami
Ked budete toto jedlo piect, bude vam rozvoniavat cely byt. Je to lacny, kazdemu dostupny, ale...
Nakladané sušené rajčiny
Rajčiny sú potvory... dozrievajú často naraz a nestíhame ich jesť. Čo s tým? Pretlaky, ...
Lístkové trubičky s morčacím mäsom
Rada experimentujem, vymýšľam, tvorím v kuchyni... tento recept je jedným z nich :))
Pečené bravčové karé
Inšpiroval ma seriál "S talianom v kuchyni", ktorý pripravoval bravčovú panenku. Niečo som odobrala, ...
Šalát halali
Uvarené zemiaky olúpeme a nakrájame na plátky. Jablko, uhorky a mrkvu nakrájame na drobné kocky...
Pomarančovo-orechové muffiny
Snažím sa variť a piecť zdravo a veľa ľudí odsúdi moje jedlo už len pri tom, ...
Kurací 3 boj
Suroviny na marinády si zmiešame kazdu zvlast . Kuracie stehná umyjeme a namočíme v marinádE...
Kuriatka s kuriatkom
Nazbierala som v lese kuriatka, rozhodla sa vyskúšať nový pekáč a tak vzniklo toto vynikajúce papaníčko....
Domáca akože saláma
Túto úžasnú vec som sa naučil v Chorvátsku. Veľmi mi chutila ibaže výroba trvá min...
Grilovaný roštenec s bylinkovou omáčkou
Umytý a očistený roštenec nakrájame na štyri steaky. Neochucujeme. Na rozpálenom grile opečieme z každej...
Indiánske rizoto s baklažánom, paprikou a špenatovým pureé
Recept trochu zložitý na prípravu, ale výsledok stojí za to!
Rozmarínové tofu s beluga šošovicou
Najprv si uvaríme šošovicu. Pripravíme si paradajky, cesnak, šalotku, zemiak, rozmarín a...
Guláš z husacích žalúdkov
možem iba odporučiť prave som si ho spravil
Zapečené zemiačky s bylinkami a parmezánom
Prevzaté z útlej knižočky Chuťovky autor Anne Wilsonova. Sú chutné, jemne pikantné