Ďaľší z receptov od Jamieho Oliviera....rýchly a jednoduchý
porcia
príprava
na 220 °C
Postup
-
1
Zapnite rúru na čo najvyššu teplotu a dajte do nej panvicu aby sa velá rozohriala. Ak nemáte vhodnú panvicu, tak použijeme niečo, čo môže ísť potom do rúry. Uvaríme zemiaky v šupke a po uvarení odstránime šupku.
- 2
Do rozpálenej panvici dáme olivový olej a nakrájanú klobásu a pridáme uvarené zemiaky. Dáme zapiecť do rúry na 10min alebo až kým trošku zemiaky nechytia farbu.
- 3
Z panvice vyberieme zemiaky s klobásou a dáme do výpeku, ktorý nám zostal, 2ks vetvičiek rozmarínu. Keď sa trošku lístky oškvaria dáme späť klobásu so zemiakmi. Zalejeme všetko rozšľahanými vajíčkami a dáme do rúry až kým sa z vajíčok nespraví napuchnutá praženica.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ale myslím, že aj @kulina ho spravila dobre a chutilo.