Kuracie prsia v pikantnom sirupe

elixir - fotkaelixir, 8. decembra 2012
Kuracie prsia v pikantnom sirupe
Foto: elixir

Sladučko-pikantné jedlo... kto má rád kuracinku aj tak trošku na sladko, určite si príde na svoje. :)

2
porcie
15 minút
príprava
12 minút
na 180 °C

Suroviny

250 g
2 strúčiky
pol ks
1 a pol PL
2 PL
40 ml
2 a pol PL
1 a pol PL




Postup

  1. 1

    Čili a cesnak nakrájame na drobnučko. To sa nám už zohrieva vývar. Nakrájané ich pridáme do vývaru, aj s medom a s rozmarínom. Varíme kým nám vznikne hustejšia tekutina, sirup.

    Kuracie prsia v pikantnom sirupe - obrázok 1
  2. 2

    Na masle prudšie opečieme kuracie prsia, ktoré sme si osolili a obalili v smotane.

    Kuracie prsia v pikantnom sirupe - obrázok 2
  3. 3

    Vymastíme si menšiu nádobu na pečenie, natrieme opečené kuracie prsia vzniknutým sirupom a dáme zapiecť. Podávame s prílohou podľa voľby.

    Kuracie prsia v pikantnom sirupe - obrázok 3

Diskusia k receptu

helca103
zaujímavý recept a určite veľmi chutný obed, mne by k tomu stačila aj zelenina ani ryža nemusí byť :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia