Foto: elixir
Sladučko-pikantné jedlo... kto má rád kuracinku aj tak trošku na sladko, určite si príde na svoje. :)
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
12 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Čili a cesnak nakrájame na drobnučko. To sa nám už zohrieva vývar. Nakrájané ich pridáme do vývaru, aj s medom a s rozmarínom. Varíme kým nám vznikne hustejšia tekutina, sirup.
-
2
Na masle prudšie opečieme kuracie prsia, ktoré sme si osolili a obalili v smotane.
-
3
Vymastíme si menšiu nádobu na pečenie, natrieme opečené kuracie prsia vzniknutým sirupom a dáme zapiecť. Podávame s prílohou podľa voľby.
@renka73 : prajem Ti dobrú chuť, dúfam, že budeš spokojná :)