Pečený bôčik v hríbovej kruste
Martin Frankl
šéfkuchár hotela FIS v Demänovskej Doline, 20. novembra 2012
šéfkuchár hotela FIS v Demänovskej Doline, 20. novembra 2012
Foto: Ivan Majerský
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
2,5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bôčik marinujeme s cesnakom, čili a rozmarínom, osolíme a pečieme na 160 stupňoch do mäkka. Pravidelne podlievame.
- 2
Hríby, šalotku a pažítku nasekáme na jemno, zmiešame s dijonskou horčicou a natrieme na vlažný upečený bôčik. Poprášime strúhankou a dáme zapiecť do chrumkava.
- 3
V malom hrnci zredukujeme bravčový jus, dijonskú horčicu a biele víno na požadovanú hustotu a môžeme podávať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu