Foto: jahoda16
Tento recept je veľmi jednoduchý, hlavne keď nemáte chuť dlho vyvárať pri sporáku :)
4-5
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
75 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Mäsko si nakrájame na plátky, vyklepeme.
-
2
Z uvedených surovín si pripravíme marinádu.
-
3
Necháme v nej mäsko odležať na noc v chladničke.
-
4
Na druhý deň mäsko uložíme na pekáč aj s celou marinádou, ja som pridala ešte vetvičky rozmarínu. Dáme piecť pod alobalom do vopred vyhriatej rúry na 200 °C asi tak na 50 minút, potom mäsko odkryjeme a pečieme asi tak 25 minút - záleží od rúry. Mäsko musí byť makučké :)
-
5
Ako príloha sú vhodné zemiačky, pre lepšiu chuť môžte posypať postrúhaným syrom. Chutilo tak, že som zabudla odfotiť :D
....delikatesa....