Recepty, kde je pažitka
Slané zemiakové dolky bez lepku
Aj vám sa stane, že vám ostanú varené zemiaky z predošlého dňa? Slané zemiakové dolky bez lepku je presne ten recept, ktorý
vám pomôže ich spotrebovať....
Bezlepkové cuketové placky s bylinkami na leto
Keď je všade okolo nás cuketa, treba pripraviť cuketové placky. Náš recept sa ale oproti tej najväčšej klasike trochu líši....
Tekvicové krúžky v smotanovo-pažítkovom cestíčku
Zostala mi polovica tekvice z prípravy tekvicového prívarku. Pripravila som z nej krúžky, ktoré som...
Kuracie prsia plnené bryndzou
Dnes sme si veruže pochutnali. A pritom je to taký recyklačný recept - bolo treba minúť bryndzu aj posledné vlaňajšie zemiaky....
Dvojžĺtková domáca majonéza a tatárska omáčka
Recept na majonézu som našiel na stránke toprecepty. cz. Návod na tatársku omáčku mám od kamaráta...
Bryndzovník
Potrebné suroviny. Väčší v šupke uvarený zemiak necháme vychladnúť a potom ho ošúpeme...
Bravčová panenka so zemiakmi s bryndzou
Mäso odblaníme, narežeme na
pekné valčeky. Osolíme, okoreníme nahrubo mletým korením, jemne natrieme roztlačeným...
3 rýchle nátierky z jedného základu
Dochádzajú vám nápady na raňajky,
alebo máte dilemu, čím ponúknuť
návštevu? Vyskúšajte tieto fantastické
nátierky, ktoré
pripravíte z jedného základu....
Šalát z červenej a bielej fazule z konzervy
Nestíhala som fotopostup, tak aspoň recept si ukladám.
Minestra d'orzo
Talianska variácia na krúpovú polievku. Kto má rád krúpy a údenú slaninku, tomu prajem dobrú...
Veľkonočná biela polievka
Na Bielu sobotu má byť biela polievka. V tomto videu uvidíte ako ju pripraviť.
Mäsom plnené taštičky z červenej šošovice
Cesto: Šošovicu uvaríme do mäkka, približne 15–20 minút. Necháme vychladnúť. Uvarenú šošovicu aj s...

Slané zemiakové dolky bez lepku
Aj vám sa stane, že vám ostanú varené zemiaky z predošlého dňa? Slané zemiakové dolky bez lepku je presne ten recept, ktorý vám pomôže ich spotrebovať....

Bezlepkové cuketové placky s bylinkami na leto
Keď je všade okolo nás cuketa, treba pripraviť cuketové placky. Náš recept sa ale oproti tej najväčšej klasike trochu líši....

Tekvicové krúžky v smotanovo-pažítkovom cestíčku
Zostala mi polovica tekvice z prípravy tekvicového prívarku. Pripravila som z nej krúžky, ktoré som...

Kuracie prsia plnené bryndzou
Dnes sme si veruže pochutnali. A pritom je to taký recyklačný recept - bolo treba minúť bryndzu aj posledné vlaňajšie zemiaky....

Dvojžĺtková domáca majonéza a tatárska omáčka
Recept na majonézu som našiel na stránke toprecepty. cz. Návod na tatársku omáčku mám od kamaráta...

Bryndzovník
Potrebné suroviny. Väčší v šupke uvarený zemiak necháme vychladnúť a potom ho ošúpeme...

Bravčová panenka so zemiakmi s bryndzou
Mäso odblaníme, narežeme na pekné valčeky. Osolíme, okoreníme nahrubo mletým korením, jemne natrieme roztlačeným...

3 rýchle nátierky z jedného základu
Dochádzajú vám nápady na raňajky, alebo máte dilemu, čím ponúknuť návštevu? Vyskúšajte tieto fantastické nátierky, ktoré pripravíte z jedného základu....

Šalát z červenej a bielej fazule z konzervy
Nestíhala som fotopostup, tak aspoň recept si ukladám.

Minestra d'orzo
Talianska variácia na krúpovú polievku. Kto má rád krúpy a údenú slaninku, tomu prajem dobrú...

Veľkonočná biela polievka
Na Bielu sobotu má byť biela polievka. V tomto videu uvidíte ako ju pripraviť.

Mäsom plnené taštičky z červenej šošovice
Cesto: Šošovicu uvaríme do mäkka, približne 15–20 minút. Necháme vychladnúť. Uvarenú šošovicu aj s...