Lososový „tatarák“ s reďkovkou a ryžovými čipsami
Michal Konrád
šéfkuchár a spolumajiteľ podniku Bao Brothers, 3. apríla 2022
šéfkuchár a spolumajiteľ podniku Bao Brothers, 3. apríla 2022
Foto: Matej Hutta
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
100 g najemno nakrájaný |
|
10 g nasekaná |
|
5 g |
|
1 PL nakrájané na malé kocky |
|
1 PL nasekaná |
|
20 ml |
|
40 ml |
|
1 ČL |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
|
|
Ryžové čipsy: | |
|
|
(na vyprážanie) |
|
Postup
-
1
Všetky suroviny okrem reďkovky spolu premiešame v miske.
- 2
Servírujeme s najemno nakrájanou reďkovkou poukladanou navrchu, môžeme ozvláštniť aj kôprom.
- 3
Podávame s ryžovými čipsami. Tie pripravíme z ryžového papiera, ktorý vyprážame v oleji pri teplote 190 stupňov.
Tiež losos:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu