Recepty, kde je pažitka
Tekvicové krúžky v smotanovo-pažítkovom cestíčku
Zostala mi polovica tekvice z prípravy tekvicového prívarku. Pripravila som z nej krúžky, ktoré som...
Kuracie prsia plnené bryndzou
Dnes sme si veruže pochutnali. A pritom je to taký recyklačný recept - bolo treba minúť bryndzu aj posledné vlaňajšie zemiaky....
Dvojžĺtková domáca majonéza a tatárska omáčka
Recept na majonézu som našiel na stránke toprecepty. cz. Návod na tatársku omáčku mám od kamaráta...
Bryndzovník
Potrebné suroviny. Väčší v šupke uvarený zemiak necháme vychladnúť a potom ho ošúpeme...
Bravčová panenka so zemiakmi s bryndzou
Mäso odblaníme, narežeme na
pekné valčeky. Osolíme, okoreníme nahrubo mletým korením, jemne natrieme roztlačeným...
3 rýchle nátierky z jedného základu
Dochádzajú vám nápady na raňajky,
alebo máte dilemu, čím ponúknuť
návštevu? Vyskúšajte tieto fantastické
nátierky, ktoré
pripravíte z jedného základu....
Šalát z červenej a bielej fazule z konzervy
Nestíhala som fotopostup, tak aspoň recept si ukladám.
Minestra d'orzo
Talianska variácia na krúpovú polievku. Kto má rád krúpy a údenú slaninku, tomu prajem dobrú...
Veľkonočná biela polievka
Na Bielu sobotu má byť biela polievka. V tomto videu uvidíte ako ju pripraviť.
Mäsom plnené taštičky z červenej šošovice
Cesto: Šošovicu uvaríme do mäkka, približne 15–20 minút. Necháme vychladnúť. Uvarenú šošovicu aj s...
Bravčová znojemská pečienka s tarhoňou a chrenovým créme–fraîche
Znojemská pečienka: Mäso očistíme a namarinujeme horčicou, soľou a korením. Necháme odležať, ideálne cez...
Mňamkové mrkvovo-cuketové placky
Dala som si záväzok jesť viac zeleniny, menej mäsa - vôbec jesť ľahšie jedlá, pretože...
Tafelspitz
Kosti umyjeme a varíme v osolenej vode. Po chvíli pridáme hovädzie mäso. Cibuľu olúpeme a...
Veľmi chutná fazuľová polievka so zelerom
Toto musíte ochutnať, tie chute sa tam našli doslova :) K tomuto receptu som prišla náhodou,...
Cibuľové žemle
Ak máte chuť na nezvyčajné pečivo (podobné bagelom), skúste tieto žemle, sú chutné, jemné...

Tekvicové krúžky v smotanovo-pažítkovom cestíčku
Zostala mi polovica tekvice z prípravy tekvicového prívarku. Pripravila som z nej krúžky, ktoré som...

Kuracie prsia plnené bryndzou
Dnes sme si veruže pochutnali. A pritom je to taký recyklačný recept - bolo treba minúť bryndzu aj posledné vlaňajšie zemiaky....

Dvojžĺtková domáca majonéza a tatárska omáčka
Recept na majonézu som našiel na stránke toprecepty. cz. Návod na tatársku omáčku mám od kamaráta...

Bryndzovník
Potrebné suroviny. Väčší v šupke uvarený zemiak necháme vychladnúť a potom ho ošúpeme...

Bravčová panenka so zemiakmi s bryndzou
Mäso odblaníme, narežeme na pekné valčeky. Osolíme, okoreníme nahrubo mletým korením, jemne natrieme roztlačeným...

3 rýchle nátierky z jedného základu
Dochádzajú vám nápady na raňajky, alebo máte dilemu, čím ponúknuť návštevu? Vyskúšajte tieto fantastické nátierky, ktoré pripravíte z jedného základu....

Šalát z červenej a bielej fazule z konzervy
Nestíhala som fotopostup, tak aspoň recept si ukladám.

Minestra d'orzo
Talianska variácia na krúpovú polievku. Kto má rád krúpy a údenú slaninku, tomu prajem dobrú...

Veľkonočná biela polievka
Na Bielu sobotu má byť biela polievka. V tomto videu uvidíte ako ju pripraviť.

Mäsom plnené taštičky z červenej šošovice
Cesto: Šošovicu uvaríme do mäkka, približne 15–20 minút. Necháme vychladnúť. Uvarenú šošovicu aj s...

Bravčová znojemská pečienka s tarhoňou a chrenovým créme–fraîche
Znojemská pečienka: Mäso očistíme a namarinujeme horčicou, soľou a korením. Necháme odležať, ideálne cez...

Mňamkové mrkvovo-cuketové placky
Dala som si záväzok jesť viac zeleniny, menej mäsa - vôbec jesť ľahšie jedlá, pretože...

Tafelspitz
Kosti umyjeme a varíme v osolenej vode. Po chvíli pridáme hovädzie mäso. Cibuľu olúpeme a...

Veľmi chutná fazuľová polievka so zelerom
Toto musíte ochutnať, tie chute sa tam našli doslova :) K tomuto receptu som prišla náhodou,...

Cibuľové žemle
Ak máte chuť na nezvyčajné pečivo (podobné bagelom), skúste tieto žemle, sú chutné, jemné...