Recepty, kde je filety
Filety zo zubáča s pomarančovou polentou
Filety osolíme a okoreníme, opekáme na oleji z každej strany 4–5 minút.
Rybie filé v čiernej omáčke
Pripajam recept na tuto velmi nezvycajnu omacku. Naucila som sa ju varit od svokry. Ona...
Grilovaná ryba
výborná grilovaná rybka so šalátom z grilovaného baklažánu a pečenej papriky... niekedy treba aj niečo zdravšie :-)
Pirátska zmes
Recept som kedysi vyčítala v starom kalendári, v tak starom ako ja... Je nenáročný na...
Pácovaný losos
V mise zmiešame soľ, cukor, badián, kôru z citróna a limetiek a dôkladne...
Chrumkavý pangasius
Pangasius má tú výhodu, že nemá takmer žiadne kostičky, preto je ako stvorený pre tento...
Losos s kôprovou omáčkou a zemiakmi
Tento recept je rychly, suroviny su dostupne v nasich obchodoch. Ryby su u nas velmi...
Záhradná zmes s grilovanou rybou
Papriku nakrájame na väčšie kocky, šampiňóny na štvrtiny, cherry paradajky na polovice a červenú cibuľu...
Rybacia polievka Kakavia
Cibuľu nakrájame na väčšie kocky. Mrkvu aj zemiaky si nakrájame na menšie kocky. Do rozpáleného...
Mediteránska ryba
Tento receptík ma toľko pozitív , že sa sem ani nezmestia napísať...
Pangasius zapečený v postieľke s paplónom
Keď že máme radi rôznu zeleninu a to na rôzne spôsoby, vymyslela som si toto. Pangásius...
Polopečený šalát s rybkou
Snažila som sa zachovať aj fainovú chuť pečenej zeleniny a tiež veľkú časť vitamínov.
Rýchle rybie filé zo Sole
Ryba "SOLE" je velmi tenka (taky ploskac) a teda maso z nej je rychlo hotove - max....
Marinovaný tuniak v ananáse obalený vo farebnom sezame
Tuniaka nakrájame na úhľadné valčeky, ktoré osolíme, okoreníme a obalíme v sezame. Pripraveného tuniaka...
Glazovaný losos s omáčkou z whisky
Keď som dnes browsoval po stránkach výrobcu mojej obľúbenej whisky, natrafil som na recept, ktorý...
Tatarák z lososa
Mäso z lososa nakrájame na malé kocky, šalotku veľmi najemno. Všetko premiešame, pridáme olivový...
Filet z kapra s makom a kapustou
Vyfiletovaného kapra naporcujeme na 120 g filety. Osolíme a na povrch pridáme mak. Všetko dáme...
Hovädzia roštenka s pečenou cviklou a zeleninovou slamou
Nakrájané, osušené roštenky prudko opečte na rozpálenom oleji z oboch strán. Pridajte maslo a dopečte...
Pangasius zapekaný v alobale
Robila som toť nedávno pangasa. Tento recept sa mi vydaril, chutil všetkým...
Losos so špenátovou omáčkou a cestovinami
Kvalitné jedlo pre tých, ktorým chutí táto neprekonateľná ryba.
Filety s pórom v syrovej omáčke
ja som pon prakticky prisla ako sa hovori "kura k zrnu". , ale hned ma zaujal svojou...
Grilovaný filet z lososa na špenáte a pečených zemiakoch
Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé...
Feniklovo– uhorkový šalát s údeným pstruhom
Šalátové uhorky a fenikel pozdĺžne nastrúhame na čo najtenšie plátky. Nožom poodkrajujeme kôru z pomaranča a...
Filety zapekané s paradajkami
Ryby – filety najprv marinujeme aspoň hodinu v šťave z citróna, posypeme ich korením, môžeme...
Losos na šampiňónoch
Filety pokropíme citrónom, ľahko potrieme rastlinným maslom, osolíme a okoreníme. Na 10 minút ich...
Makrely v omáčke
Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom...
Zubáč na smotanových zemiakoch s pestom
Varí: Branislav Križan,
šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave
Závitky z rybích filiet
Rybie filety necháme rozmraziť, zbavíme ich prebytočnej vody, pokvapkáme ich citrónovou šťavou a okoreníme korením...
Pangasius na rýchlo
Na panvicu dáme trochu
oleja, rozpálime ho a položíme
naň fi lety, ktoré osolíme
a okoreníme.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Filety zo zubáča s pomarančovou polentou
Filety osolíme a okoreníme, opekáme na oleji z každej strany 4–5 minút.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rybie filé v čiernej omáčke
Pripajam recept na tuto velmi nezvycajnu omacku. Naucila som sa ju varit od svokry. Ona...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilovaná ryba
výborná grilovaná rybka so šalátom z grilovaného baklažánu a pečenej papriky... niekedy treba aj niečo zdravšie :-)
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pirátska zmes
Recept som kedysi vyčítala v starom kalendári, v tak starom ako ja... Je nenáročný na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pácovaný losos
V mise zmiešame soľ, cukor, badián, kôru z citróna a limetiek a dôkladne...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Chrumkavý pangasius
Pangasius má tú výhodu, že nemá takmer žiadne kostičky, preto je ako stvorený pre tento...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Losos s kôprovou omáčkou a zemiakmi
Tento recept je rychly, suroviny su dostupne v nasich obchodoch. Ryby su u nas velmi...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Záhradná zmes s grilovanou rybou
Papriku nakrájame na väčšie kocky, šampiňóny na štvrtiny, cherry paradajky na polovice a červenú cibuľu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rybacia polievka Kakavia
Cibuľu nakrájame na väčšie kocky. Mrkvu aj zemiaky si nakrájame na menšie kocky. Do rozpáleného...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mediteránska ryba
Tento receptík ma toľko pozitív , že sa sem ani nezmestia napísať...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pangasius zapečený v postieľke s paplónom
Keď že máme radi rôznu zeleninu a to na rôzne spôsoby, vymyslela som si toto. Pangásius...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Polopečený šalát s rybkou
Snažila som sa zachovať aj fainovú chuť pečenej zeleniny a tiež veľkú časť vitamínov.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rýchle rybie filé zo Sole
Ryba "SOLE" je velmi tenka (taky ploskac) a teda maso z nej je rychlo hotove - max....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Marinovaný tuniak v ananáse obalený vo farebnom sezame
Tuniaka nakrájame na úhľadné valčeky, ktoré osolíme, okoreníme a obalíme v sezame. Pripraveného tuniaka...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Glazovaný losos s omáčkou z whisky
Keď som dnes browsoval po stránkach výrobcu mojej obľúbenej whisky, natrafil som na recept, ktorý...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tatarák z lososa
Mäso z lososa nakrájame na malé kocky, šalotku veľmi najemno. Všetko premiešame, pridáme olivový...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Filet z kapra s makom a kapustou
Vyfiletovaného kapra naporcujeme na 120 g filety. Osolíme a na povrch pridáme mak. Všetko dáme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hovädzia roštenka s pečenou cviklou a zeleninovou slamou
Nakrájané, osušené roštenky prudko opečte na rozpálenom oleji z oboch strán. Pridajte maslo a dopečte...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pangasius zapekaný v alobale
Robila som toť nedávno pangasa. Tento recept sa mi vydaril, chutil všetkým...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Losos so špenátovou omáčkou a cestovinami
Kvalitné jedlo pre tých, ktorým chutí táto neprekonateľná ryba.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Filety s pórom v syrovej omáčke
ja som pon prakticky prisla ako sa hovori "kura k zrnu". , ale hned ma zaujal svojou...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilovaný filet z lososa na špenáte a pečených zemiakoch
Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Feniklovo– uhorkový šalát s údeným pstruhom
Šalátové uhorky a fenikel pozdĺžne nastrúhame na čo najtenšie plátky. Nožom poodkrajujeme kôru z pomaranča a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Filety zapekané s paradajkami
Ryby – filety najprv marinujeme aspoň hodinu v šťave z citróna, posypeme ich korením, môžeme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Losos na šampiňónoch
Filety pokropíme citrónom, ľahko potrieme rastlinným maslom, osolíme a okoreníme. Na 10 minút ich...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Makrely v omáčke
Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zubáč na smotanových zemiakoch s pestom
Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Závitky z rybích filiet
Rybie filety necháme rozmraziť, zbavíme ich prebytočnej vody, pokvapkáme ich citrónovou šťavou a okoreníme korením...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pangasius na rýchlo
Na panvicu dáme trochu oleja, rozpálime ho a položíme naň fi lety, ktoré osolíme a okoreníme.