Rybacia polievka Kakavia
Yannis Fanoyrakis
šéfkuchár gréckej reštaurácie Taverna, 5. júla 2010
šéfkuchár gréckej reštaurácie Taverna, 5. júla 2010
Foto: Varecha.sk - Sandra Támerová
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame na väčšie kocky. Mrkvu aj zemiaky si nakrájame na menšie kocky. Do rozpáleného olivového oleja pridáme cesnak v oleji a chvíľu pražíme. Potom pridáme nakrájanú zeleninu a orestujeme. Osolíme a okoreníme.
- 2
Pridáme filety z rýb, a posypeme petržlenovou vňaťou a trochou oregana. Všetko zalejeme paradajkovým pretlakom, a vodou. Varíme asi pol hodinu, kým ryby a zelenina nezmäknú.
- 3
Polievku servírujeme posypanú petržlenovou vňaťou. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu