Filety zo zubáča s pomarančovou polentou
Mário Dani
šéfkuchár hotela Zlatý kľúčik v Nitre, 24. decembra 2010
šéfkuchár hotela Zlatý kľúčik v Nitre, 24. decembra 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Filety osolíme a okoreníme, opekáme na oleji z každej strany 4–5 minút.
- 2
Pomarančový džús privedieme do varu, nasypeme polentu a masu vylejeme do pripravenej nádoby a necháme stuhnúť.
- 3
Potom polentu nakrájame a môžeme podávať.
- 4
Bylinková pena: Vývar zohriať, pridať bylinky , maslo a mixovať tyčovým mixérom na penu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu