Foto: egreska
Tento receptík ma toľko pozitív , že sa sem ani nezmestia napísať...
3-4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15-20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibulku si orestujeme na oleji,neskor pridame cesnak.Kto ma rad pikantné,môže si pridat aj nakrajanu chilli papričku.
-
2
Zaprašime ml.červenou paprikou,mletou rascou a premiešame.
-
3
Pridame plechovku paradajok a papriku.Ak použijete čerstve paradajky,podlejte to asi 1 dcl vody.Ak to budete robit so zemiakmi, tak ich pridajte teraz.
-
4
Dochutíme to koreninami a bylinkami a pridame čierne olivy.Chvílu podusíme..
-
5
..a pridame nakrajané filety na väčšie kocky.Zakryjeme a dusíme asi 5 minut.
-
6
Odstavíme a pridame vňať..Hotovo !!
Pescado a la Veracruzana