Záhradná zmes s grilovanou rybou

Peter Zrebný
kuchár reštaurácie La Cultura v Žiline, 9. júla 2010
Záhradná zmes s grilovanou rybou
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

4 ks
3 ks
3 stredne veľké ks
200 g
300 g
1 dl
1 PL
1 dl
1 ks
 opražené




Postup

  1. 1

    Papriku nakrájame na väčšie kocky, šampiňóny na štvrtiny, cherry paradajky na polovice a červenú cibuľu na väčšie mesiačiky. Na olivovom oleji restujeme papriku, po chvíli červenú cibuľu, šampiňóny a pridáme roztlačený cesnak. Osolíme, okoreníme a pred koncom pridáme cherry paradajky.

  2. 2

    Filety osolíme, okoreníme a pokvapkáme šťavou z citróna. Na olivovom oleji pečieme do zlata. Z cukru vytvoríme v menšom hrnčeku karamel a zalejeme sójovou omáčkou. Varíme až do konzistencie sirupu.

  3. 3

    Zeleninu servírujeme na spodok taniera, na ňu filety, ktoré dozdobíme sójovým medom a posypeme urestovanými sezamovými semienkami.

Diskusia k receptu

tatranka
Pri pohľade na snímok,mi veru tečú slinky.Rybky na akýkoľvek spôsob sú u nás vítané.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia