Záhradná zmes s grilovanou rybou
Peter Zrebný
kuchár reštaurácie La Cultura v Žiline, 9. júla 2010
kuchár reštaurácie La Cultura v Žiline, 9. júla 2010
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Papriku nakrájame na väčšie kocky, šampiňóny na štvrtiny, cherry paradajky na polovice a červenú cibuľu na väčšie mesiačiky. Na olivovom oleji restujeme papriku, po chvíli červenú cibuľu, šampiňóny a pridáme roztlačený cesnak. Osolíme, okoreníme a pred koncom pridáme cherry paradajky.
- 2
Filety osolíme, okoreníme a pokvapkáme šťavou z citróna. Na olivovom oleji pečieme do zlata. Z cukru vytvoríme v menšom hrnčeku karamel a zalejeme sójovou omáčkou. Varíme až do konzistencie sirupu.
- 3
Zeleninu servírujeme na spodok taniera, na ňu filety, ktoré dozdobíme sójovým medom a posypeme urestovanými sezamovými semienkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu