Foto: Matus113
Kvalitné jedlo pre tých, ktorým chutí táto neprekonateľná ryba.
4-5
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Lososový filet nakrájame na kúsky osolíme a okoreníme. Plátky lososa osmažíme na oleji alebo cere.
- 2
Do 1 dcl mlieka dáme rozpustiť zmrazený (alebo čerstvý špenát). Osolíme a okoreníme. Do roztopeného špenátu pridáme šľahačku alebo smotanu na šľahanie. Vytlačíme jedno bambino alebo iný tavený syr. Pridáme postrúhaný syr niva. Premiešame a necháme rozvariť.
- 3
Do vody dáme soľ a olej a necháme vodu zovrieť. Pridáme cestoviny a necháme uvariť. Cestoviny scedíme a pridáme trocha masla, aby sa nám cestoviny nelepili.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
cize
a samozrejme najlepsie chutia cerstve cestovini to uz zvladne asi kazdi po pozreti jemiho sou
tie mastit netreba ale xcem vidiet amatera ktori cestovini potiera masalom
ten napad neni zli mozno ale vitrhnuti z recepturi 68 roku bohuzial pise sa rok 2011