Feniklovo– uhorkový šalát s údeným pstruhom

redakcia - fotkaredakcia, 24. augusta 2009
Feniklovo– uhorkový šalát s údeným pstruhom
Foto: Wellnes hotel Patince
4
porcie
29 minút
príprava

Suroviny

400 g
4 ks
2 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Šalátové uhorky a fenikel pozdĺžne nastrúhame na čo najtenšie plátky. Nožom poodkrajujeme kôru z pomaranča a vyrežeme z neho dužinu.

  2. 2

    Šalát pokvapkáme šťavou z pomaranča, olivovým olejom, dochutíme soľou, korením. Údeného pstruha dekorujeme na hotový šalát.

  3. 3

    Tip: Šalát môžeme pokvapkať nízkotučným jogurtom.

Diskusia k receptu

Vymazať
jamarlen
dnešné predjedlo k nášmu morskému obedu /čakali sme horúci deň:)))/použil som miesto pstruha údenú makrelu, takže som už nesolil, ani neolejoval, plnené kalamáre sú hlavný chod. obe jedlá sú skvelé, takže odporúčam varecháčom na osvieženie, dobrú chuť




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia