Foto: honestka
Ryba "SOLE" je velmi tenka (taky ploskac) a teda maso z nej je rychlo hotove - max. potrebuje 10 minut; Jej maso je Zobraziť celý popisRyba "SOLE" je velmi tenka (taky ploskac) a teda maso z nej je rychlo hotove - max. potrebuje 10 minut; Jej maso je velmi jemne a ak ho prepecieme, strati svoju typicky jemnu chut. = =Na panvici ju preto NEprevraciame, lebo by sa rozdrobila na kasu, ale ako sa na panvici pecie, oblievame ju horucim olejovo-maslovym zakladom.
porcie
tepelná úprava
Postup
-
1
Ak pouzivame susene paradajky tak si ich namocime do vody, aby zmakli ak ich mame v oleji tak ich dalej neupravujeme.==Do panvice si pripravime olej a prepustene maslo (zmes sa takto dalej zbytocne neprepaluje) citrony, sardely, rybaciu omacku, paradajky.
-
2
Ked sa vsetko pekne zapeni, pridame pripravene rybacie file, ktore sme posypali troska mukou pomiesanou s kukuricnym skrobom, posypeme korenim a touto stranou ho dame do pripraveneho horuceho olejoveho masla a zvrchu oblievame horucou zmeskou. Pridame kapary a kopor. == Behom 5 minut je vsetko hotove.
-
3
Soľ dalej nepouzivame, pretoze ostatne veci su slane. Podavame na vyhriatom tanieri so zemiakovou kasou, a kuskom cerstveho citronu, z ktoreho si podla chuti vytlacime este dodatocne stavu na file.
-
4
S tanierikom cerstveho zeleninoveho salatu, poharikom vinka- mame velmi rychlu veceru ci obed, naviac chutnu a zdravu.
-
5
POZNAMKA: Korenie na ryby obsahuje sol, sušenu citronovu kôru, drvene čierne korenie, chili papricku a šalviu. Obrazok ryby je z web. CHEERS!
preto som uviedla jej nazov, lebo je ozaj velmi ina od inych rybiciek
Inac si kupujem v sezone cerstve salmons, ktore privezu priamo v obrovskych trakoch na lade, sama ich vykostim a zmrazim vo vode- aj po 4 mesiacoch su fantasticke... papa- pozdravujem ta!
velmi nestala.
tu si stiahni zdarma ten program na foto :-)))