Recepty, kde je filety
Rýchle rybie filé zo Sole
Ryba "SOLE" je velmi tenka (taky ploskac) a teda maso z nej je rychlo hotove - max....
Marinovaný tuniak v ananáse obalený vo farebnom sezame
Tuniaka nakrájame na úhľadné valčeky, ktoré osolíme, okoreníme a obalíme v sezame. Pripraveného tuniaka...
Glazovaný losos s omáčkou z whisky
Keď som dnes browsoval po stránkach výrobcu mojej obľúbenej whisky, natrafil som na recept, ktorý...
Tatarák z lososa
Mäso z lososa nakrájame na malé kocky, šalotku veľmi najemno. Všetko premiešame, pridáme olivový...
Filet z kapra s makom a kapustou
Vyfiletovaného kapra naporcujeme na 120 g filety. Osolíme a na povrch pridáme mak. Všetko dáme...
Hovädzia roštenka s pečenou cviklou a zeleninovou slamou
Nakrájané, osušené roštenky prudko opečte na rozpálenom oleji z oboch strán. Pridajte maslo a dopečte...
Pangasius zapekaný v alobale
Robila som toť nedávno pangasa. Tento recept sa mi vydaril, chutil všetkým...
Losos so špenátovou omáčkou a cestovinami
Kvalitné jedlo pre tých, ktorým chutí táto neprekonateľná ryba.
Filety s pórom v syrovej omáčke
ja som pon prakticky prisla ako sa hovori "kura k zrnu". , ale hned ma zaujal svojou...
Grilovaný filet z lososa na špenáte a pečených zemiakoch
Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé...
Feniklovo– uhorkový šalát s údeným pstruhom
Šalátové uhorky a fenikel pozdĺžne nastrúhame na čo najtenšie plátky. Nožom poodkrajujeme kôru z pomaranča a...
Filety zapekané s paradajkami
Ryby – filety najprv marinujeme aspoň hodinu v šťave z citróna, posypeme ich korením, môžeme...
Losos na šampiňónoch
Filety pokropíme citrónom, ľahko potrieme rastlinným maslom, osolíme a okoreníme. Na 10 minút ich...
Makrely v omáčke
Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom...
Zubáč na smotanových zemiakoch s pestom
Varí: Branislav Križan,
šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave
Závitky z rybích filiet
Rybie filety necháme rozmraziť, zbavíme ich prebytočnej vody, pokvapkáme ich citrónovou šťavou a okoreníme korením...
Pangasius na rýchlo
Na panvicu dáme trochu
oleja, rozpálime ho a položíme
naň fi lety, ktoré osolíme
a okoreníme.
Losos s citrónovou omáčkou
V miske vyšľaháme žĺtky. Dáme ich nad paru a za stáleho šľahania prilejeme postupne 150 ml...
Pečené rybie filety so zemiakmi
Zemiaky aj rajčiny nakrájame na krúžky, polovicu zemiakov si dáme na dno pekáča, ochutíme soľou,...

Rýchle rybie filé zo Sole
Ryba "SOLE" je velmi tenka (taky ploskac) a teda maso z nej je rychlo hotove - max....

Marinovaný tuniak v ananáse obalený vo farebnom sezame
Tuniaka nakrájame na úhľadné valčeky, ktoré osolíme, okoreníme a obalíme v sezame. Pripraveného tuniaka...

Glazovaný losos s omáčkou z whisky
Keď som dnes browsoval po stránkach výrobcu mojej obľúbenej whisky, natrafil som na recept, ktorý...

Tatarák z lososa
Mäso z lososa nakrájame na malé kocky, šalotku veľmi najemno. Všetko premiešame, pridáme olivový...

Filet z kapra s makom a kapustou
Vyfiletovaného kapra naporcujeme na 120 g filety. Osolíme a na povrch pridáme mak. Všetko dáme...

Hovädzia roštenka s pečenou cviklou a zeleninovou slamou
Nakrájané, osušené roštenky prudko opečte na rozpálenom oleji z oboch strán. Pridajte maslo a dopečte...

Pangasius zapekaný v alobale
Robila som toť nedávno pangasa. Tento recept sa mi vydaril, chutil všetkým...

Losos so špenátovou omáčkou a cestovinami
Kvalitné jedlo pre tých, ktorým chutí táto neprekonateľná ryba.

Filety s pórom v syrovej omáčke
ja som pon prakticky prisla ako sa hovori "kura k zrnu". , ale hned ma zaujal svojou...

Grilovaný filet z lososa na špenáte a pečených zemiakoch
Losos má výborné, krehké mäso, ktoré je nielen ľahko stráviteľné, ale aj veľmi zdravé...

Feniklovo– uhorkový šalát s údeným pstruhom
Šalátové uhorky a fenikel pozdĺžne nastrúhame na čo najtenšie plátky. Nožom poodkrajujeme kôru z pomaranča a...

Filety zapekané s paradajkami
Ryby – filety najprv marinujeme aspoň hodinu v šťave z citróna, posypeme ich korením, môžeme...

Losos na šampiňónoch
Filety pokropíme citrónom, ľahko potrieme rastlinným maslom, osolíme a okoreníme. Na 10 minút ich...

Makrely v omáčke
Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom...

Zubáč na smotanových zemiakoch s pestom
Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

Závitky z rybích filiet
Rybie filety necháme rozmraziť, zbavíme ich prebytočnej vody, pokvapkáme ich citrónovou šťavou a okoreníme korením...

Pangasius na rýchlo
Na panvicu dáme trochu oleja, rozpálime ho a položíme naň fi lety, ktoré osolíme a okoreníme.

Losos s citrónovou omáčkou
V miske vyšľaháme žĺtky. Dáme ich nad paru a za stáleho šľahania prilejeme postupne 150 ml...

Pečené rybie filety so zemiakmi
Zemiaky aj rajčiny nakrájame na krúžky, polovicu zemiakov si dáme na dno pekáča, ochutíme soľou,...