Tatarák z lososa
Vojtech Artz
šéfkuchár spoločnosti Metro, 14. januára 2010
šéfkuchár spoločnosti Metro, 14. januára 2010
Foto: Matt Rybanský
10
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mäso z lososa nakrájame na malé kocky, šalotku veľmi najemno. Všetko premiešame, pridáme olivový olej a dijonskú horčicu.
- 2
Osolíme, okoreníme a dochutíme najemno nasekaným kôprom. Nakoniec pridáme pár kvapiek z limetovej šťavy.
- 3
Náš tip: Veľmi dobrou kombináciou je, ak sú dve tretiny mäsa surové a jedna tretina je zaúdená.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu