#odpalovanecesto

Odpaľované „eclairs“ s kokosovým krémom a ovocím

Dezerty

Svieže, ľahké, pestré a veselé. Pri letných dezertoch totiž dvojnásobne platí, že jeme aj...

Roláda Eclair

Dezerty

Táto roláda je taký pokušiteľ... Keď je v chladničke, tak vás stále niečo pokúša, ...

Venčeky s ovocím

Dezerty

Vodu, Palmarin a soľ uvedieme do varu, pridáme múku, povaríme a odstavíme z ohňa....

Bezlepkové odpaľované koláčiky s plnkou z bielej čokolády

Koláče

Najprv si pripravíme základ na plnku. Smotanu dáme do hrnca, pridáme nastrúhanú pomarančovú kôru a...

Veterníky s hráškovou penou

Bezmäsité jedlá

Do kastróla vylejeme mlieko, vodu a olej. Pridáme maslo a soľ. Necháme zovrieť, odstavíme...

Karamelové veterníky

Dezerty

Takúto dobrotu som piekla pre svojich blízkych.

Bezlepkové odpaľované koláčiky éclairs s maslovým krémom

Dezerty

Máte radi bezlepkové odpaľované koláčiky? Čo by ste povedali na také venčeky, veterníky alebo fajnové francúzske...

Odpaľované arašidové venčeky bez lepku

Dezerty

Odpaľované cesto bez lepku je možno jednoduchšie, ako by ste si mysleli. Vyskúšajte si napiecť...

Bezlepkové odpaľované čokoládové venčeky

Dezerty

Venčeky a veterníky patria k najobľúbenejším zákuskom slovenských cukrární. Ak ste doteraz odolávali odpaľovanému cestu, ...

Bezlepkové éclairky s francúzskym žĺtkovým krémom

Dezerty

Toto musíte vyskúšať! Dnes máme pre vás recept na exkluzívne francúzske éclairky z odpaľovaného cesta. A...

Veterníčky

Dezerty

Naše najobľúbenejšie koláčiky už som vyskúšala veľa receptov ale tento je najlepší podľa mňa.

Karamelové veterníky s karamelovou polevou

Dezerty

Karamelové veterníky u nás, obľúbené.

Odpaľované veterníčky bez lepku

Dezerty

Odpaľované veterníčky bez lepku? Odpaľovaného cesta sa veľa ľudí bojí, o bezlepkovom nehovoriac. My dlhodobo...

Veterníčky

Dezerty

Tak som teda odpálila. Veterníčky z odpaľovaného cesta a k tomu kávička spríjemnia nedeľné popoludnie.

Vanilkové veterníčky s ovocnou polevou

Dezerty

Príprava odpaľovaného cesta: V hrnci necháme zovrieť vodu a olej so štipkou soli. Keď zmes zovrie,...