prazdny

Údená bravčová panenka

Bravčové mäso

Delikatesa v mojom prevedení.

prazdny

Bravčová panenka na kukuričnej kaši

Bravčové mäso

Všeobecne používané prílohy môžeme nahradiť častokrát zabúdanou zámeškou, kukuričnou kašou, s ktorou v tomto videu...

prazdny

Bryndzové rizoto s panenkou a so slivkami

Bravčové mäso

Netradičný recept na bryndzové rizoto, ktoré pripravila finalistka súťaže Pečie celé Slovensko Katarína Novotová.

prazdny

Steaky z panenky s opečenými zemiakmi, zeleninou a šampiňónovou omáčkou

Bravčové mäso

Panenku umyjeme, osušíme a zbavíme blán. Nakrájame na asi 6 cm časti, použil som...

prazdny

Bravčová panenka s pečenými zemiakmi, fazuľovými strukmi a omáčkou z čierneho korenia

Bravčové mäso

Zemiaky ošúpeme a nakrájame na menšie kusy. V miske ich polejeme olejom a pridáme korenie na...

prazdny

Bravčová panenka so zemiakmi s bryndzou

Bravčové mäso

Mäso odblaníme, narežeme na pekné valčeky. Osolíme, okoreníme nahrubo mletým korením, jemne natrieme roztlačeným...

prazdny

Bravčové medailóniky s pomarančovou omáčkou s estragónom

Bravčové mäso

Nechajte sa prekvapiť netradičnými chuťami, vyskúšajte špecialitu z londýnskych reštaurácií....

prazdny

Bravčová panenka so sušenými slivkami

Bravčové mäso

Viete ako chutne pripraviť „Mateja“? Ak nie, určite si pozrite toto video.

prazdny

Panenka s fritovanými zemiakmi a hubovou omáčkou

Bravčové mäso

Panenku očistíme, odblaníme. Celé panenky vložíme do fólie, zavákuujeme a varíme sous vide 2...

prazdny

Bravčová panenka v slaninke s cibuľovou omáčkou

Bravčové mäso

Jemná šťavnatá bravčová panenka pečená v slaninovom kabátiku podávaná s omáčkou z karamelizovanej cibuľky. Výborná mňamka...

prazdny

Hubové rizoto na taliansky spôsob s grilovanou panenkou

Bravčové mäso

Veľmi chutné rizoto na taliansky spôsob pripravené v spolupráci so šéfkuchárom Jánom Vnenčákom.

prazdny

Panenka v slaninke s dubákovou omáčkou

Bravčové mäso

Mäso lesa. Napriek tomu, že huby obsahujú najmä vodu, dajú sa z nich pripraviť jedlá ako z najjemnejšieho a najdrahšieho mäska. Ale aj ako príloha či korenina dodajú jedlu osobitú vôňu aj chuť....

prazdny

Bravčová panenka plnená sušenými paradajkami a mozzarellou

Bravčové mäso

Pripravíme si suroviny: panenku, mozzarellu, sušené paradajky, soľ, oregano a mleté čierne korenie....

prazdny

Červenie krumple s bravčovými dukátmi

Bravčové mäso

Červenie krumple sú jednoduchým jedlom chudobných z Požitavia.

prazdny

Panenka podľa Matúša Krnčoka

Bravčové mäso

Moderátor Matúš Krnčok nám pripravil svoj obľúbený recept na jedlo plné vitamínov, proteínov a hlavne plné...

prazdny

Medailóniky z bravčovej panenky s parmezánom

Bravčové mäso

S týmto jemným druhom bravčového mäsa pracujem zásadne v „rukavičkách“. Spravidla ho používam, keď „hádžem ramená“ pred vzácnejšími návštevami a chcem im pripraviť rýchlu „minútku“, než sa usadia a vypijú uvítací slovenský mok....

prazdny

Vepřová panenka s dijonskou omáčkou a kuskusem

Bravčové mäso

Panenku odblaníme, osolíme a opepříme a opečeme na rozehřátém oleji. Během pečení ji obracíme a...

prazdny

Bravčová panenka v horčicovo-medovej omáčke

Bravčové mäso

S týmto receptom za mnou prišiel môj muž, že raz niečo také varil jeho kamarát a...

prazdny

Bravčová panenka so šalviou a s pečeňovým ragú

Bravčové mäso

Bravčovú panenku osolíme, pokvapkáme olejom, pridáme šalviu a zarolujeme do priesvitnej fólie. Takto pripravenú rolku...

prazdny

Panenka s pyré z červenej šošovice

Bravčové mäso

Bravčovú panenku očistíme, okoreníme, spolu s bobkovým listom zabalíme do fólie a dáme variť pri...