Bravčová panenka
Bravčová panenka

Údená bravčová panenka

lubino75 - bez fotkylubino75, 15. apríla 2022

Delikatesa v mojom prevedení.

30 minút
príprava

Suroviny

2 ks
Nálev:
1,5 l
200 g
6 strúčikov
5 ks
10 guľôčok
10 guľôčok
1 PL




Postup

  1. 1

    Nálev: Do hrnca s vodou dáme všetky koreniny a varíme asi pol hodinku, aby prešli chute. Nálev necháme vychladnúť.

  2. 2

    Bravčovú panenku zalejeme nálevom tak, aby bola celá zaliata.

  3. 3

    Zakryjeme a dáme do chladničky na 2-3 dni a potom vyúdime.

Diskusia k receptu

klimka
Dobrý deň. Sú to síce už skoro 2 roky od uverejnenia receptu, ale mám otázku. Tú panenku treba potom ešte ako dlho variť? Kúpila som v obchode a je na nej napísané, že treba tepelne upraviť, ale nepíšu čas. Ďakujem.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia