prazdny

Bravčové medailóniky s pomarančovou omáčkou s estragónom

Bravčové mäso

Nechajte sa prekvapiť netradičnými chuťami, vyskúšajte špecialitu z londýnskych reštaurácií....

prazdny

Bravčová panenka so sušenými slivkami

Bravčové mäso

Viete ako chutne pripraviť „Mateja“? Ak nie, určite si pozrite toto video.

prazdny

Panenka s fritovanými zemiakmi a hubovou omáčkou

Bravčové mäso

Panenku očistíme, odblaníme. Celé panenky vložíme do fólie, zavákuujeme a varíme sous vide 2...

prazdny

Bravčová panenka v slaninke s cibuľovou omáčkou

Bravčové mäso

Jemná šťavnatá bravčová panenka pečená v slaninovom kabátiku podávaná s omáčkou z karamelizovanej cibuľky. Výborná mňamka...

prazdny

Hubové rizoto na taliansky spôsob s grilovanou panenkou

Bravčové mäso

Veľmi chutné rizoto na taliansky spôsob pripravené v spolupráci so šéfkuchárom Jánom Vnenčákom.

prazdny

Panenka v slaninke s dubákovou omáčkou

Bravčové mäso

Mäso lesa. Napriek tomu, že huby obsahujú najmä vodu, dajú sa z nich pripraviť jedlá ako z najjemnejšieho a najdrahšieho mäska. Ale aj ako príloha či korenina dodajú jedlu osobitú vôňu aj chuť....

prazdny

Bravčová panenka plnená sušenými paradajkami a mozzarellou

Bravčové mäso

Pripravíme si suroviny: panenku, mozzarellu, sušené paradajky, soľ, oregano a mleté čierne korenie....

prazdny

Červenie krumple s bravčovými dukátmi

Bravčové mäso

Červenie krumple sú jednoduchým jedlom chudobných z Požitavia.

prazdny

Panenka podľa Matúša Krnčoka

Bravčové mäso

Moderátor Matúš Krnčok nám pripravil svoj obľúbený recept na jedlo plné vitamínov, proteínov a hlavne plné...

prazdny

Medailóniky z bravčovej panenky s parmezánom

Bravčové mäso

S týmto jemným druhom bravčového mäsa pracujem zásadne v „rukavičkách“. Spravidla ho používam, keď „hádžem ramená“ pred vzácnejšími návštevami a chcem im pripraviť rýchlu „minútku“, než sa usadia a vypijú uvítací slovenský mok....

prazdny

Vepřová panenka s dijonskou omáčkou a kuskusem

Bravčové mäso

Panenku odblaníme, osolíme a opepříme a opečeme na rozehřátém oleji. Během pečení ji obracíme a...

prazdny

Bravčová panenka v horčicovo-medovej omáčke

Bravčové mäso

S týmto receptom za mnou prišiel môj muž, že raz niečo také varil jeho kamarát a...

prazdny

Bravčová panenka so šalviou a s pečeňovým ragú

Bravčové mäso

Bravčovú panenku osolíme, pokvapkáme olejom, pridáme šalviu a zarolujeme do priesvitnej fólie. Takto pripravenú rolku...

prazdny

Panenka s pyré z červenej šošovice

Bravčové mäso

Bravčovú panenku očistíme, okoreníme, spolu s bobkovým listom zabalíme do fólie a dáme variť pri...

prazdny

Grilovaná panenka so zemiakovými dolkami

Bravčové mäso

Dolky: Zemiaky uvaríme v šupke. Vychladnuté zemiaky ošúpeme, nastrúhame, pridáme múku, prelisovaný cesnak,...

prazdny

Bravčová panenka sous vide v pancette

Bravčové mäso

Panenku očistíme a naporciujeme na 200 g valčeky, ktoré osolíme a ochutíme čiernym korením. Spolu...

prazdny

Plnená panenka podľa Karin Majtánovej

Bravčové mäso

V tomto videu nám Miss Slovensko 1993, Karin Majtánová, pripravila rolády z bravčovej panenky s...

prazdny

Panenka v slaninke podľa Romana Voláka

Bravčové mäso

Bojové umenie v kuchyni nastane, keď varí majster sveta v karate Roman Volák. Panenka v...

prazdny

Panenka s dubákovou plnkou a mäsovými kroketami

Bravčové mäso

Konce panenky odrežeme a panenku narežeme na porcie. Každú po dĺžke nakrojíme, otvoríme a naklepeme na hrúbku...

prazdny

Výborná bravčová panenka Portugal

Bravčové mäso

Toto je jedna z najlepších úprav bravčovej sviečkovej, ktorú som mala možnosť pripraviť a ochutnať -...

prazdny

Bravčová sviečková na smotane

Bravčové mäso

Tento recept mi ešte v mojom albume chýba a priznám sa, že som ho ešte nikdy...

prazdny

Panenka na spôsob číny

Bravčové mäso

Keď máte neforemné konce panenky a neviete, čo s nimi. Dá sa použiť takýto jednoduchý...

prazdny

Bravčová panenka na spôsob Wellington podľa G. Ramseyho

Bravčové mäso

Na tento recept som sa chystala veľmi dlho, ani sama neviem prečo. Ale stálo zato...

prazdny

Panenka s líčkami, kalerábovým pyré a hlivou

Bravčové mäso

V rozpustenej husacej masti, do ktorej sme pridali cesnak, bobkový list a tymian, pomaly konfitujeme...

prazdny

Panenka – Čermeľ – so zelerovohubovou omáčkou

Bravčové mäso

„Inkvizičný senát“ na Varecha. sk ma pre takto upraveného bravčového „zajačika“ asi poženie pred súd svojej prísnej...

prazdny

Panenka s liškovou omáčkou

Bravčové mäso

Panenku osolíme a opepříme a na oleji s máslem opečeme, postupně obracíme, aby se opekla...