prazdny

Tekvicová omáčka /fotorecept/

Bezmäsité jedlá

Dávno sme nemali tekvicovú omáčku, kto by ju nepoznal? Dávam do nej aj 1 CL sladkej...

prazdny

Hamburgerové žemle

Chlieb

Recept som nasla na internete pod tymto nazvom. Vo vnutri su tieto zemle lahke a...

prazdny

Torta len tak

Torty

Túto tortu som si predstavovala inak. len - človek mieni ..... V sobotu...

prazdny

Rezance s kukuricou na kari

Bezmäsité jedlá

Ochorel som a zostal som doma sám. Bol som hladný a nevedel som čo si mám dať...

prazdny

Pomazánkové varené zemiaky ZRUMENENIE

Hlavné jedlá

Toto je recepis o tom, ako sa dá trošku netradičnejšie využiť hrianková pomazánka. Je pomerne...

prazdny

Špenát -

Manžel ma prekvapil , keď mi doniesol zo záhrady mladý špenát. V ten deň som...

prazdny

Špagety so slaninou a paradajkami

Bravčové mäso

Na olivovom oleji orestujeme cesnak a slaninu.

prazdny

Vaľkaná štrúdľa

Koláče

Mala som chuť na makovo jabĺčkovú štrúdľu a moja voľba padla na túto. Recept som získala...

prazdny

Tuniaková bageta

Raňajky

Každý z nás má niekedy chuť na niečo studené a pritom mnohí vytvárame nudné rožky s...

prazdny

Maková maškrta

Dezerty

Túto makovú maškrtu mám z dovolenky a robím si ju keď mám chuť na sladké. V...

prazdny

Prekladaná krkovička

Bravčové mäso

Jednoduchá a úžasná :-)

prazdny

Morčacie juhočínske mäsko v slovenskej kuchyni

Hlavné jedlá

Túto pochúťku robievam rada, (recept mám z knižky viď. foto), lebo je málopracná, ...

prazdny

HLIVA USTRICOVÁ-opečená

Bezmäsité jedlá

@jerica to je recept pre tých obľubujú hlivu, okrem polievočky, robievam aj takto. Neudávam...

prazdny

Jarné rolky so špargľou

Hlavné jedlá

Sklené rezance namočíme na 20 minút do studenej vody a scedíme. Špargľu očistíme a blanžírujeme...

prazdny

Rebarbora na ryžovom pudingu

Dezerty

Ryžu s vodou rozmixujeme v mixéri. Očistenú rebarboru nakrájame na plátky. Kokosové mlieko spolu s...

prazdny

Rybacie placky so špenátom

Hlavné jedlá

Filety zomelieme na mlynčeku, pridáme umytý špenát a ostatné ingrediencie.

prazdny

Karamelové veterníky

Dezerty

U nás najobľúbenejší zákusok :-) .

prazdny

CuBuchta

Koláče

Tento koláč mám z jedného českého časopisu.

prazdny

Rebarborová a figová zmrzlina

Dezerty

pomaly sa končiaci horúci víkend sme si spríjemnili aj s týmito chutnými domácimi zmrzlinami. robila som...

prazdny

Celozrnné žemle

Večera

K tomuto receptu ma nakopla @pusta, ja som si urobila svoju verziu. Som ochotná v...

prazdny

Pečená ovsená kaša

Koláče

Výborná, ak máte chuť na sladké a zdravé raňajky.

prazdny

Kuracie so špargľou na spôsob číny

Kuracie mäso

Máme radi špargľu, tak som rozmýšľala, ako ju použiť. Skúsila som toto a bolo...

prazdny

Šalát z tofu, húb a reďkovky

Šaláty

Listový šalát umyjeme, osušíme a natrháme na malé kúsky, reďkovku a uhorky nakrájame.

prazdny

Kačacina

Hlavné jedlá

Kúpila som kačacie stehná a kačacie prsia. Ich kombináciou vznikol tento jednoduchý a veľmi chutný...

prazdny

Pizza Fornetti

Slané chuťovky

Mám rada Fornetti výrobky, tak som skúsila domáce.

prazdny

Hrnčekový višňový koláč

Koláče

Dievčatá, mám tu ďalší rýchly, hrnčekový, dobručký a málo sladký koláčik. Vyčítala som ho...

prazdny

Sebzelı güveç (dusená zelenina)

Bezmäsité jedlá

Güveç je súhrný názov pre zeleninové alebo mäsové jedlá, pečené v rúre v kameninových miskách (ktoré...

prazdny

Jahodová torta s penou z bielej čokolády

Torty

Na nadchadzajucu jahodovu sezonu je tato skvela torticka ako stvorena. Vdaka zanu Janke z blogu http://somktosom....

prazdny

Višňovo-tvarohový zákusok

Koláče

Pripájam recept, ktorý tu ešte asi nie je, nakoľko som ho skombinovala z viacerých a...

prazdny

Kakaový Ferdinand s karamelom

Koláče

Moji maškrtníci chceli niečo sladké, tak som im vyhovela. Upiekla som kakaového Ferdinanda s karamelom....

prazdny

Prawn and Tuna Jambalaya - po slovensky: rizoto s krevetami a tuniakom

Večera

Jambalaya - je vlastne obdoba rizota, ktore je zname v nasich koncinach. Uz dlhsie som ...

prazdny

Orieškovo-kakaové sviatočné rezy

Dezerty

Tento zákusok som piekla prvý krát. Chuťovo zaujímavý, lebo sa v ňom prelínajú dve rôzne chute....