Foto: kajusiqq
jedne z najlepších lasagne ktoré som jedla nemaju sice na tie z morských plodov ktoré tak milujem na dovolenkach ale tieto su moje a Zobraziť celý popisjedne z najlepších lasagne ktoré som jedla nemaju sice na tie z morských plodov ktoré tak milujem na dovolenkach ale tieto su moje a vrelo odporúčam:-
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
1.Očistíme cibuľu nakrajame na drobne kusky. 2.Očistíme mrkvua taktiež nakrajame na male kusky. 3.Očistíme cesnak a prelisujeme 4.Huby nakrájame na platky.
- 2
5.Rozmrazene maso dáme na platňu s olivovým olejom (zvyčajne sa prilieva aj pohár červeneho vína)
- 3
6.Keď ma už maso hnedastu farbu vsypeme ho do misky.
- 4
7.Na už rozálenu plátňu dáme cibuľu a cesnak polejeme olivovým olejom-Pražíme:) 8.Pridáme mrkvu miešame.(5 min. odstup) 9.Pridáme huby a miešame.(5 min. odstup)
- 5
10.Potom to zmiešame spolu s mäsom.
- 6
11.Pridáme paradajkový pretlak. 12.pridáme bravčový stock(5min. potom) 13.Pridáme sušene bylinky 14.Necháme dusiť na miernom plameni(30min.)
- 7
15.Zatiaľ čo sa dusí priravíme bašamelovú omáčku(so syrom) 16.Odstavíme mäso a pridáme nakrajane listky a soľ.
- 8
17.Bašamelku dáme na spod zapekacej dozy nato omáčku s mäsom a potom ukladáme lasagnove cesto. Pridáme ďalšiu vrstvu no naopak najprv maso potom bašamelku. Opakujeme znova. Potrieme syr na vrch a dáme zapiecť.....30-40min.......180stupňov
- 9
Moje prvé:) tieto som robila s pomocou švagra teda ked ma učil no a na hlavnej fotke už máte fotku mojich prvých ktoré som robila samučká:)) ina mnamka:)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu