Foto: meggienka76
Keď mi po príprave ovocnej torty ostala náplň, spravila som si pár dezertíkov pre domáce mlsné jazýčky.
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Rastlinnú smotanu spolu s kyslou smotanou a vanilkovým cukrom vyšľaháme, pridáme 4PL ovocného pyré a došľaháme. Množstvo cukru si môžeme upraviť podľa kyslosti ovocného pyré. Do misiek alebo čokoládových dekorácii si vrstvíme smotanový krém (do ktorého môžeme nakoniec zamiešať aj čerstvé ovocie - čučoriedky alebo nakrájané iné ovocie), na krém nanesieme vrstvu ovocného pyré a opäť na pyré dáme smotanový krém, ktorý dozdobíme obľúbeným ovocím, mätou (medovkou) alebo čokoládovými ozdobami... Najlepšie chutí dobre vychladený...
Diskusia k receptu