Pravá talianska kuchyňa. Cestoviny, ktoré sú nenáročné na prípravu, rýchle a vhodné či už ako obed, večera alebo aj na slávnostnejšiu príležitosť. Jeden z Zobraziť celý popisPravá talianska kuchyňa. Cestoviny, ktoré sú nenáročné na prípravu, rýchle a vhodné či už ako obed, večera alebo aj na slávnostnejšiu príležitosť. Jeden z receptov, na ktorý som právom hrdý.
porcie
príprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme vo vode osolenej morskou soľou. Voda by mala byť dosť slaná, aby sme cestoviny potom už nesolili. Po uvarení ich nepremývame, iba ich polejeme olivovým olejom.
- 2
Na panvici zahrejeme tuniaka ochuteného oreganom, cesnakom a paradajkovou šťavou. Zohriatu zmes zmiešame s cestovinami a za horúca primiešame parmezán, aby sa bohato naťahoval a roztekal.
- 3
Podávame ozdobené oreganom alebo bazalkou a podľa chuti pridávame kukuricu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu