Tuna Pasta

cookfil - bez fotkycookfil, 14. augusta 2012

Pravá talianska kuchyňa. Cestoviny, ktoré sú nenáročné na prípravu, rýchle a vhodné či už ako obed, večera alebo aj na slávnostnejšiu príležitosť. Jeden z Zobraziť celý popisPravá talianska kuchyňa. Cestoviny, ktoré sú nenáročné na prípravu, rýchle a vhodné či už ako obed, večera alebo aj na slávnostnejšiu príležitosť. Jeden z receptov, na ktorý som právom hrdý.

2-3
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

250 g
1 hrsťka
150 g
1 hrsťka
3 strúčiky
200 ml
2 hrste
1
3 PL
5-6 lístkov




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme vo vode osolenej morskou soľou. Voda by mala byť dosť slaná, aby sme cestoviny potom už nesolili. Po uvarení ich nepremývame, iba ich polejeme olivovým olejom.

  2. 2

    Na panvici zahrejeme tuniaka ochuteného oreganom, cesnakom a paradajkovou šťavou. Zohriatu zmes zmiešame s cestovinami a za horúca primiešame parmezán, aby sa bohato naťahoval a roztekal.

  3. 3

    Podávame ozdobené oreganom alebo bazalkou a podľa chuti pridávame kukuricu.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia