Kuracie srdiečka na spôsob tataráku
Marek Ptačina
šéfkuchár penziónu Rozálka v Pezinku, 15. augusta 2012
šéfkuchár penziónu Rozálka v Pezinku, 15. augusta 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Vnútornosti umyjeme, srdcia uvaríme v slanej vode domäkka. Pečeň osmažíme na oleji. Uvarené vnútornosti pomelieme.
- 2
V miske vymiešame maslo, žĺtky, popraženú cibuľu, soľ, koreniny a petržlenovú vňať. Primiešame pomleté mäso, strúhanku a sneh z bielkov.
- 3
Zmes dáme do vymasteného pekáča a v rúre zapekáme asi 30 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu