Kuracie srdiečka na spôsob tataráku

Marek Ptačina
šéfkuchár penziónu Rozálka v Pezinku, 15. augusta 2012
Kuracie srdiečka na spôsob tataráku
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie

Suroviny

400 g
200 g
100 g
4 ks
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vnútornosti umyjeme, srdcia uvaríme v slanej vode domäkka. Pečeň osmažíme na oleji. Uvarené vnútornosti pomelieme.

  2. 2

    V miske vymiešame maslo, žĺtky, popraženú cibuľu, soľ, koreniny a petržlenovú vňať. Primiešame pomleté mäso, strúhanku a sneh z bielkov.

  3. 3

    Zmes dáme do vymasteného pekáča a v rúre zapekáme asi 30 minút.

Recept je zaradený do kategórií:
Kuracie mäso, Olovrant, Večera, Zapekané

Diskusia k receptu