podravka nemá fotku

Podravka

«1 2 ...11 »

Zagorská zemiaková polievka Zagorská zemiaková polievka Vaše

Zvláštnu chuť zemiakovej polievky môžete obohatiť pridaním opečeného chleba alebo pokrájaným vareným párkom…

Kuracie závitky s prekvapením Kuracie závitky s prekvapením Vaše

Kto by nemal rád prekvapenie? Pripravte ho aj vy pre svojich hostí. Stačí len hádať, čo sa ukrýva v závitkoch obalených chutnou slaninkou.

Zapečené špagety s tuniakom Zapečené špagety s tuniakom Vaše

Zapečené špagety s tuniakom sú určite chutným stredomorským jedlom s paradajkovou omáčkou, cesnakom, olivovým olejom, syrom ricotta a stredomorským korením. Bohatú chuť jedla doplňte vhodne vybraným vínom.

Zeleninový šalát s tuniakom Zeleninový šalát s tuniakom Vaše

Dnes sa vám nechce variť? Žiadny problém. S týmto chutným a nutrične bohatým šalátom, ktorý si pripravíte len za 20 minút, neostane nikto z rodiny hladný a ani nešťastný.

Hŕstková polievka racio Hŕstková polievka racio Vaše

Rýchla a jednoduchá príprava zaručuje jedine úspech. Zmes na hŕstkovú polievku racio nie je potrebné pred varením namáčať.

Šalát s pečenými reďkovkami a medom Šalát s pečenými reďkovkami a medom Vaše

Dve lyžice medu s trochou korenia urobia z reďkoviek perfektné jedlo nie len na špeciálne príležitosti, ale aj na všedné dni.

Makrelová nátierka Makrelová nátierka Vaše

Domáce nátierky sú chutnou a zdravou náhradou za maslo. Nátierky z rybieho mäsa s čerstvým chrumkavým pečivom sú ideálnym doplnkom k posedeniu s priateľmi alebo na rodinný piknik.

Cestovinový šalát so zeleninou Cestovinový šalát so zeleninou Vaše

Tento šalát si môžete vychutnávať počas celého roku, pretože suroviny, ktoré naň potrebujete, zoženiete počas každého ročného obdobia.

Cícerová nátierka Cícerová nátierka Vaše

Vegetariánsku nátierku podávajte s opraženým domácim chlebom pokvapkaným kvapkami olivového oleja zmiešaného s šťavou z citróna a vychutnávajte si toto ľahké a lahodné jedlo.

Morčacie prsia s jablkami Morčacie prsia s jablkami Vaše

Jablká, jablková šťava a jablčný ocot dodajú pečenému mäsu osobitú chuť, ktorú budete chcieť ochutnať znovu.

Vianočná hviezda Vianočná hviezda Vaše

Vynikajúci koláč v tvare vianočnej hviezdy vám vytvorí nielen dekoráciu na stôl, ale je aj ľahký na servírovanie.

Morský čert s ostrou paradajkovou omáčkou Morský čert s ostrou paradajkovou omáčkou Vaše

Jemná ryba osmažená do zlata podávaná s ostro pikantnou paradajkovou omáčkou a cestovinami, posypaná nastrúhaným syrom, je explóziou farieb a skvelej chuti.

Kokosový koláč Kokosový koláč Vaše

Koláč s chuťou exotických krajín – kokos, rum, škorica. Ak ste milovníci kokosu, kokosovej rolády, pripravte sa na ďalší "kokosový" zážitok.

Koláč s paradajkami Koláč s paradajkami Vaše

Neobyčajný koláč s paradajkami je ozajstné letné jedlo, ktoré si vďaka konzervovaným paradajkám, s rovnakou zanietenosťou môžeme vychutnávať počas celého roka. Výborná spolupráca kuchárky či kuchára, cesta, syra, cesnaku, bazalky, paradajky…

Voňavá morčacia roláda Voňavá morčacia roláda Vaše

Pre všetkých vás, ktorí máte radi chutnú morčacinu je tu príležitosť vychutnať si voňavú morčaciu roládu. Pripravovali ju majstri kuchári v chorvátskej relácii “Malé tajomstvá”, ktorá bola nakrútená pri príležitosti 50. výročia Ochucovadla od Podravky.

Mladá jahňacina Mladá jahňacina Vaše

Pečenú a špikovanú jahňacinu si môžete pripraviť kedykoľvek. S prílohou z mladých zemiakov, mrkvy a hrášku dostaneme skutočnú rapsódiu chutí.

Tabouleh Tabouleh Vaše

Tabouleh je šalát z bulguru, inšpirovaný Blízkym východom. Ten správny šmrnc mu dodáva citrónová šťava a mäta. Môžete si ho pripraviť ku grilovačke alebo len tak, ako svieže ľahké jedlo.

Zapekaný guláš Zapekaný guláš Vaše

Čikóšom, pastierom, ktorí niekedy pásli stáda po panónskej puste môžeme poďakovať za guláš – “gulyás-hús” – čiže pastierske mäso. Z mnohých variácií tohto polievkového pokrmu je táto najneobyčajnejšia – guláš pripravený v rúre.

Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami Vaše

Pripravte si filety z morského pleskáča s kaparami a čiernymi olivami, podávané so šalátom z bielej fazule a špenátu a vychutnajte si toto stredomorské jedlo.

Krehká torta s tvarohom a čokoládou Krehká torta s tvarohom a čokoládou Vaše

Čerstvý tvaroh je obľúbený pre mnohých, dokonca väčšinou býva súčasťou slávnostných dezertov na chorvátskej pevnine. Príjemne osvieži aj tento dezert.


«1 2 ...11 »

Inšpirácie z nových receptov
TOPlist