Kapustový šalát
Kapustový šalát

Farebný jarný šalát

podravka - fotkapodravka, 15. marca 2019. Komerčný recept.
Farebný jarný šalát
Foto: podravka

Pripravte si tento farebný šalát.

4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

1 menšia hlávka
1 zväzok
200 g
4 ks
štipka
2 PL
2 PL
1 PL
4 krajce

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kapustu nakrájame najemno. Reďkovku a cibuľu nakrájame na tenké plátky.

  2. 2

    Vajcia povaríme vo vriacej, osolenej vode cca 10 minút. Uvarené vajcia necháme vychladnúť, ošúpeme a nakrájame na plátky.

  3. 3

    Zmiešame olivový olej s octom a Podravkou Natur.

  4. 4

    Všetko spolu zmiešame, prelejeme pripravenou zálievkou a zľahka premiešame.

  5. 5

    Podávame posypaný opraženými kockami chleba.

  6. 6

    Rada: Opražené kocky chleba môžete pokvapkať olivovým olejom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: