Farebný jarný šalát
Foto: podravka
Pripravte si tento farebný šalát.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kapustu nakrájame najemno. Reďkovku a cibuľu nakrájame na tenké plátky.
- 2
Vajcia povaríme vo vriacej, osolenej vode cca 10 minút. Uvarené vajcia necháme vychladnúť, ošúpeme a nakrájame na plátky.
- 3
Zmiešame olivový olej s octom a korením na šalát.
- 4
Všetko spolu zmiešame, prelejeme pripravenou zálievkou a zľahka premiešame.
- 5
Podávame posypaný opraženými kockami chleba.
- 6
Rada: Opražené kocky chleba môžete pokvapkať olivovým olejom.
Tiež kapustový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu