Cestovinový šalát
Cestovinový šalát

Stredomorský šalát

podravka - fotkapodravka, 13. marca 2019. Komerčný recept.
Stredomorský šalát
Foto: podravka

Zaspomínajte si na Stredomorie a pripravte si tento šalát z typických stredomorských surovín.

4
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

200 g
300 g (očistené)
150 g
100 g
1 ks
60 g
1 ks
100 g
100 ml
2 PL
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme podľa návodu a necháme ich vychladnúť.

  2. 2

    Krevety krátko opražíme na olivovom oleji.

  3. 3

    Uvarené cestoviny zmiešame s opraženými krevetami, pridáme na polovicu prekrojené cherry paradajky, na plátky nakrájanú cibuľu, na kocky nakrájanú papriku a olivy.

  4. 4

    Zálievku urobíme zmiešaním olivového oleja, jablčného octu a Podravky Natur na šalát.

  5. 5

    Pripravený šalát prelejeme zálievkou a zľahka priemiešame. Posypeme rozdrobeným syrom a nakrájaným avokádom.

  6. 6

    Podávame okamžite ako samostatné jedlo alebo predjedlo.

  7. 7

    Rada: Samostatné zložky šalátu si môžete pripraviť aj skôr a dať ich do chladničky. Pred podávaním ich vyberte, prelejte zálievkou a podávajte.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: