Carbonara so špenátom
Carbonara špagety posypané slaninkou vás určite potešia za každého počasia.
porcie
príprava
Postup
-
1
Slaninu nakrájame na kocky.
- 2
Špenát umyjeme, scedíme a dáme do elektronického sekáčika. Najprv posekáme špenát. Potom pridáme vidličkou rozmiešané vajcia, krémový syr a ochucovadlo Natur.
- 3
Podravka špagety uvaríme podľa návodu na obale.
- 4
Širšiu panvicu zahrejeme a opečieme na nej slaninu. Slaninu vyberieme a dáme tam rozmixovanú špenátovú zmes, ktorú trošku zohrejeme. Pridáme uvarené špagety (trošku vody, v ktorej sa varili špagety, ak je to potrebné), všetko spolu premiešame a zložíme z ohňa.
- 5
Teplé špagety podávame posypané čiernym korením a opečenou slaninou.
- 6
Rada: Namiesto čerstvého špenátu môžete použiť aj mrazený.
Tiež so špenátom:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Najnovšie recepty
- 2
Diskusia k receptu