Špagety so špenátom
Špagety so špenátom

Carbonara so špenátom

podravka - fotkapodravka, 12. novembra 2018. Komerčný recept.
Carbonara so špenátom
Foto: podravka

Carbonara špagety posypané slaninkou vás určite potešia za každého počasia.

4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

50 g
150 g čerstvý
4
1 PL
1 KL
350 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Slaninu nakrájame na kocky.

  2. 2

    Špenát umyjeme, scedíme a dáme do elektronického sekáčika. Najprv posekáme špenát. Potom pridáme vidličkou rozmiešané vajcia, krémový syr a ochucovadlo Natur.

  3. 3

    Podravka špagety uvaríme podľa návodu na obale.

  4. 4

    Širšiu panvicu zahrejeme a opečieme na nej slaninu. Slaninu vyberieme a dáme tam rozmixovanú špenátovú zmes, ktorú trošku zohrejeme. Pridáme uvarené špagety (trošku vody, v ktorej sa varili špagety, ak je to potrebné), všetko spolu premiešame a zložíme z ohňa.

  5. 5

    Teplé špagety podávame posypané čiernym korením a opečenou slaninou.

  6. 6

    Rada: Namiesto čerstvého špenátu môžete použiť aj mrazený.

Diskusia k receptu


Jeden komentár