Carbonara so špenátom
Foto: podravka
Carbonara špagety posypané slaninkou vás určite potešia za každého počasia.
porcie
príprava
Postup
-
1
Slaninu nakrájame na kocky.
- 2
Špenát umyjeme, scedíme a dáme do elektronického sekáčika. Najprv posekáme špenát. Potom pridáme vidličkou rozmiešané vajcia, krémový syr a vegetu.
- 3
Špagety uvaríme podľa návodu na obale.
- 4
Širšiu panvicu zahrejeme a opečieme na nej slaninu. Slaninu vyberieme a dáme tam rozmixovanú špenátovú zmes, ktorú trošku zohrejeme. Pridáme uvarené špagety (trošku vody, v ktorej sa varili špagety, ak je to potrebné), všetko spolu premiešame a zložíme z ohňa.
- 5
Teplé špagety podávame posypané čiernym korením a opečenou slaninou.
- 6
Rada: Namiesto čerstvého špenátu môžete použiť aj mrazený.
Tiež so špenátom:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu