Sardinková nátierka
Sardinková nátierka

Sardinková nátierka

podravka - fotkapodravka, 2. apríla 2018. Komerčný recept.
Sardinková nátierka
Foto: podravka

Plechovku sardiniek spolu s ostatnými prísadami ľahko premeníte na chutné a rýchle jedlo.

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

250 g
1 plechovka
1 lyžička
50 g
50 g nasekaná na malé kúsky)
1/2 lyžičky
1 strúčik

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Maslo vidličkou alebo mixérom vymiešame, pridáme kapary, korenie, cibuľu a pretlačený cesnak.

  2. 2

    Sardinky scedíme, očistíme od kostí a pridáme k maslu spolu s nastrúhanými kyslými uhorkami. Všetko dobre rozmixujeme a necháme trošku vychladnúť.

  3. 3

    Podávanie: Nátierku podávame s opraženým chlebom alebo toastom.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre