Lasagne z panvice
Lasagne z panvice

Lasagne z panvice

podravka - fotkapodravka, 5. decembra 2018. Komerčný recept.
Lasagne z panvice
Foto: podravka

Lasagne pripravené na panvici vám určite ušetria čas a aj robotu, avšak chuť ostane zaručene rovnaká.

4
porcie
50 minút
príprava

Suroviny

2 PL
200 g
500 g mleté
2 KL
3 strúčiky
100 ml
1 konzerva
1 KL
250 g
60 g
6 plátkov
1/2 KL
1/4 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na širokej panvici si na zahriatom olivovom oleji opečieme cibuľu nakrájanú na malé kúsky, pridáme mleté mäso, posypeme ochucovadlom Natur a pražíme dokým mäso nezhnedne.

  2. 2

    Pridáme pretlačený cesnak a zalejeme vodou. Pridáme lúpané paradajky, ktoré nakrájame na menšie kúsky, oregano, nakrájanú mozzarellu, parmezán, posypeme čiernym korením a muškátovým orieškom a poriadne premiešame.

  3. 3

    Cestoviny lasagne nalámeme na menšie kúsky, pridáme ich do panvice, zakryjeme a na miernom ohni varíme približne 30 minút.

  4. 4

    Podávame s obľúbeným šalátom.

  5. 5

    Rada: Lasagne môžete použiť ako široké rezance aj do iných jedál.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu
Nedate-li jinak, tak radeji podle tohoto navodu




Pouzijte platy lasagni co nejtenci, nejlepe cerstve. Misto rajcatove omacky pouzijte klidne masove ragu.
Pod poklickou varte 15 minut.

Pridaj komentár k receptu: