Lasagne z panvice
Foto: podravka
Lasagne pripravené na panvici vám určite ušetria čas a aj robotu, avšak chuť ostane zaručene rovnaká.
porcie
príprava
Suroviny
2 PL |
|
200 g |
|
500 g mleté |
|
2 KL |
|
3 strúčiky |
|
100 ml |
|
1 konzerva |
|
1 KL |
|
250 g |
|
60 g |
|
6 plátkov |
|
1/2 KL |
|
1/4 KL |
|
Postup
-
1
Na širokej panvici si na zahriatom olivovom oleji opečieme cibuľu nakrájanú na malé kúsky, pridáme mleté mäso, posypeme vegetou a pražíme dokým mäso nezhnedne.
- 2
Pridáme pretlačený cesnak a zalejeme vodou. Pridáme lúpané paradajky, ktoré nakrájame na menšie kúsky, oregano, nakrájanú mozzarellu, parmezán, posypeme čiernym korením a muškátovým orieškom a poriadne premiešame.
- 3
Cestoviny lasagne nalámeme na menšie kúsky, pridáme ich do panvice, zakryjeme a na miernom ohni varíme približne 30 minút.
- 4
Podávame s obľúbeným šalátom.
- 5
Rada: Lasagne môžete použiť ako široké rezance aj do iných jedál.
Tiež z panvice:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Pouzijte platy lasagni co nejtenci, nejlepe cerstve. Misto rajcatove omacky pouzijte klidne masove ragu.
Pod poklickou varte 15 minut.