Lasagne z panvice

podravka - fotkaPodravka, 5. decembra 2018 10:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »

Lasagne z panviceFoto: podravka

Lasagne pripravené na panvici vám určite ušetria čas a aj robotu, avšak chuť ostane zaručene rovnaká.

4
porcie
50 min
príprava

Suroviny

2 PL
200 g
500 g mleté
2 KL
3 strúčiky
100 ml
1 konzerva
1 KL
250 g
60 g
6 plátkov
1/2 KL
1/4 KL
NOVINKA: Vychádza druhá kniha z Varecha.sk:
100 slaných a sladkých receptov

Postup prípravy

  1. 1

    Na širokej panvici si na zahriatom olivovom oleji opečieme cibuľu nakrájanú na malé kúsky, pridáme mleté mäso, posypeme ochucovadlom Natur a pražíme dokým mäso nezhnedne.

  2. 2

    Pridáme pretlačený cesnak a zalejeme vodou. Pridáme lúpané paradajky, ktoré nakrájame na menšie kúsky, oregano, nakrájanú mozzarellu, parmezán, posypeme čiernym korením a muškátovým orieškom a poriadne premiešame.

  3. 3

    Cestoviny lasagne nalámeme na menšie kúsky, pridáme ich do panvice, zakryjeme a na miernom ohni varíme približne 30 minút.

  4. 4

    Podávame s obľúbeným šalátom.

  5. 5

    Rada: Lasagne môžete použiť ako široké rezance aj do iných jedál.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist