Stredomorská frittata

podravka - fotkaPodravka, 7. novembra 2018 17:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »

Stredomorská frittataFoto: podravka

Hľadáte rýchle a zdravé jedlo, ktoré vám pripomenie dovolenku v Stredomorí? Nech sa páči, tu je recept.

4
porcie
20 min
príprava

Suroviny

NOVINKA: Vychádza druhá kniha z Varecha.sk:
100 slaných a sladkých receptov

Postup prípravy

  1. 1

    Cukety nakrájame na tenké plátky, zľahka osolíme a odložíme bokom. Paradajky nakrájame na polovice a mozzarellu na plátky. Vajcia rozbijeme do menšej misky zmiešame s ochucovadlom Podravka NATUR, syrom a premiešame vidličkou

  2. 2

    Do panvice si dáme olej, pridáme strúčiky cesnaku a nakrájané paradajky. Krátko opečieme a aj paradajky, aj cesnak vyberieme z panvice. Do panvice dáme rozmiešané vajíčka.

  3. 3

    Do vajec naukladáme cuketu, mozzarellu a paradajky a pečieme niekoľko minút, kým okraje frittaty nezhnednú.

  4. 4

    Hotovú frittatu posypeme čiernym korením a podávame s obľúbeným šalátom.

  5. 5

    Rada: Ak máte chuť na mäso, tak si môžete do frittaty pridať kolieska klobásy. Ak nemáte panvicu, môžete si frittatu pripraviť aj v rúre. Potom pečte cca 20 minút v rúre vyhriatej na 180 °C.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist