Pečený losos
Pečený losos

Pečený losos v medovej omáčke

podravka - fotkapodravka, 31. októbra 2018. Komerčný recept.
Pečený losos v medovej omáčke
Foto: podravka

Pečeného lososa s medovo-citrónovou omáčkou môžete podávať so zeleninou ale aj s vašou obľúbenou prílohou a vychutnávať si tak skvelé jedlo.

30 minút
príprava

Suroviny

100 g
2 PL
1 KL
4 filety
3 KL
4 PL
4 strúčiky
1 KL
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Med zmiešame s citrónovou šťavou, 1 lyžičkou Natur ochucovadla mletou paprikou a poriadne premiešame.

  2. 2

    Lososa očistíme, umyjeme a posypeme 2 lyžičkami Natur ochucovadla. Do panvice si dáme zohriať 2 lyžice olivového oleja a pečieme lososa kožou dolu.

  3. 3

    Keď chytí losos zlatú farbu, tak ho otočíme, pridáme zvyšný olej, cesnak nasekaný nadrobno, mleté čierne korenie a ešte krátko opečieme.

  4. 4

    Lososa vyberieme z panvice a dáme do nej pripravenú zmes na omáčku, ktorú trošku prevaríme.

  5. 5

    Podávanie: Podávame lososa preliateho omáčkou spolu s ryžou a obľúbeným šalátom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: