Kuracia tortilla
Kuracia tortilla

Kuracie fajitas

podravka - fotkapodravka, 3. januára 2019. Komerčný recept.
Kuracie fajitas
Foto: podravka

Chutné, rýchle a ešte aj oku lahodiace jedlo, ktoré sa nemusíte báť pripraviť aj svojim hosťom.

8
porcií
45 minút
príprava

Suroviny

1 kg
1 bal.
2 PL
4 PL
200 g
200 g
100 g
100 g
280 g
200 ml
250 ml
8 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájame na rezance a posypeme Podravkou na zlaté kurča. Pokvapkáme citrónovou šťavou a 2 lyžicami olivového oleja a dobre premiešame. Necháme marinovať približne 20 minút.

  2. 2

    Zvyšný olej dáme zohriať na panvicu a na ňom dozlatista opečieme cibuľu nakrájanú na plátky. Pridáme namarinované mäso a necháme piecť, dokým nebude zlatisté. Potom pridáme paradajku nakrájanú na štvrtiny a papriku nakrájanú na pásiky. Dusíme 15 minút, dokým zelenina nezmäkne.

  3. 3

    Tortilly opečieme na suchej panvici.

  4. 4

    Kyslú smotanu zmiešame s majonézou.

  5. 5

    Do každej tortilly dáme listový šalát, rozdelíme pripravenú zmes, pridáme kukuricu a vytvorený dip.

  6. 6

    Pripravenú tortillu zamotajte a okamžite podávajte.

  7. 7

    Rada: Do tortilly môžete pridať akúkoľvek zeleninu podľa vašej chuti alebo akú nájdete v chladničke.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: