Kuracie mäso v aromatickej omáčke

podravka - fotkapodravka, 12. marca 2019 12:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »
Kuracie mäso v aromatickej omáčkeFoto: podravka

Pripravte si kura trošku iným aromatickým spôsobom a ozvláštnite si všedné jedlo.

6
porcií
50 min
príprava

Suroviny

2 PL
2 PL
100 g
1 kg (krídla, stehná, prsia)
25 g
100 g čerstvá
100 g čerstvé
1 KL
100 ml
1 KL
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Na dobre rozohriatu panvicu dáme olej aj maslo a dozlatista na tom opražíme najemno nakrájanú cibuľu.

  2. 2

    Kuracie mäso posypeme Podravkou Natur a opečieme na cibuľke z oboch strán.

  3. 3

    Pridáme papriku nakrájanú na rezance a paradajky nakrájané na kocky.

  4. 4

    Posypeme mletou paprikou a prikryté dusíme na miernom ohni. Občasne miešame a podlievame podľa potreby vodou, dokým nie je mäso mäkké.

  5. 5

    Nakoniec primiešame smotanu zmiešanú s múkou a krátko povaríme.

  6. 6

    Podávanie: Podávame s obľúbenou prílohou (cestoviny, gnocchi,...) a šalátom.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist