Pikantný steak
Pikantný steak

Šalát s pikantným steakom

podravka - fotkapodravka, 7. decembra 2018. Komerčný recept.
Šalát s pikantným steakom
Foto: podravka

Šalát doplnený o pikantný steak je skvelým jedlom, ktoré môžete pripraviť pre vašich priateľov a určite si ho každý zamiluje.

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

1 väčší ks (bez kosti)
2 KL
200 g (natrhaný)
100 g
100 g
60 ml




Postup

  1. 1

    Do misky na šalát dáme natrhaný listový šalát, paradajky nakrájané na štvrtiny a uhorku nakrájanú na krúžky.

  2. 2

    Rump steak posypeme z oboch strán Podravkou Natur Chilli a necháme chvíľku odležať.

  3. 3

    Steak dáme na dobre vyhriatu grilovaciu panvicu a opečieme prudko z každej strany niekoľko minút, podľa želanej prepečenosti. Steak vyberieme z panvice, zabalíme do alobalu a necháme chvíľku oddychovať. Potom ho nakrájame na plátky.

  4. 4

    Mäso poukladáme na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a citrónovou šťavou, premiešame a podávame.

  5. 5

    Rada: Môžete pripraviť aj brusketu alebo opečený krajec chleba a podávať na nej nakrájané mäso.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia