Šalát s pikantným steakom
Foto: podravka
Šalát doplnený o pikantný steak je skvelým jedlom, ktoré môžete pripraviť pre vašich priateľov a určite si ho každý zamiluje.
porcie
príprava
Postup
-
1
Do misky na šalát dáme natrhaný listový šalát, paradajky nakrájané na štvrtiny a uhorku nakrájanú na krúžky.
- 2
Rump steak posypeme z oboch strán Podravkou Natur Chilli a necháme chvíľku odležať.
- 3
Steak dáme na dobre vyhriatu grilovaciu panvicu a opečieme prudko z každej strany niekoľko minút, podľa želanej prepečenosti. Steak vyberieme z panvice, zabalíme do alobalu a necháme chvíľku oddychovať. Potom ho nakrájame na plátky.
- 4
Mäso poukladáme na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a citrónovou šťavou, premiešame a podávame.
- 5
Rada: Môžete pripraviť aj brusketu alebo opečený krajec chleba a podávať na nej nakrájané mäso.
Tiež steak:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu