Pečená ryba v papieri
Foto: podravka
Vyskúšajte rybu pečenú v papieri a uvidíte ako vás tá chuť prekvapí.
porcie
príprava
na 220 °C
Postup
-
1
Rybie filety posypeme korením na ryby.
- 2
Papier na pečenie nastriháme na 4 ks vo veľkosti 40 x 40 cm a pokvapkáme ho olivovým olejom.
- 3
Na pripravený papier uložíme filetu ryby, na to poukladáme kolieska citrónu a paradajky nakrájané na polovice. Pokvapkáme olivovým olejom a papier poriadne uzatvoríme.
- 4
Takto to urobíme so všetkými 4 kúskami.
- 5
Pripravené papiere poukladáme na plech na pečenie a pečieme cca 10 minút v rúre vyhriatej na 220 °C.
- 6
Rybu podávame s varenými zemiakmi posypané nasekanou petržlenovou vňaťou preliate olivovým olejom.
- 7
Rada: Predtým, ako rybu zabalíte do papiera, môžete ju pokvapkať bielym vínom.
Tiež pečená ryba:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
podravka obsahuje soľ