
Ázijské vajcia
Šalotku, cesnak a jarnú cibuľku osmažíme a vyberieme na tanier. Varené olúpané vajcia poprepichujeme špáradlom a...

Palacinkové batôžky so špenátom
Palacinky: Do misy dáme múku, mlieko, soľ, cukor, koriander a roztopené maslo a vypracujeme...

Žemľovka trochu ináč
Je tu vela receptov na žemlovku, ale ani jeden taký ako robím ja. Tak som...

Ryžové krokety bez lepku
Grilovacia sezóna je v plnom prúde a my vám dnes prinášame jeden z receptov, ako si tú vašu grilovačku ešte vylepšiť....

Plnené knedličky s kapustou
Tento receptík je veľmi chutný , a zdravý, keďže kapustička má bohaté vitamíny ako C,...

Pizza
Chcela by som sem pridať môj obľúbený recept na pizzu. Mám ho od svojej kamarátky a robím...

Pstruh v čipsoch na špenáte
Pripravíme si suroviny. Na panvicu dáme uvarené zemiaky v šupke a špenátový pretlak. Pretlak dochutíme...

Teľací chrbát so zemiakovo-tekvicovým šalátom
Teľací chrbát buď pomaly uvaríme zavákuovaný s maslom a rozmarínom, alebo ho s týmito prísadami pomaly udusíme....

Fliačky s ružičkovým kelom a fazuľovými strukmi
Sú to fliačky so zeleninou a smotanou. Je to lahodné jedlo plné dobrých surovín.

Kuracie prsia s mrkvou a hráškom
Na troche oleja jemne osmažíme nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. Pridáme nakrájané kuracie prsia (poprípade iné...

Hubová polievka
Huby a cibuľu nakrájame a spoločne s rascou osmažíme v hrnci na masle.

Jadrovníky paprík s klobásou, raňajky na vidličku
Zmena je život; poznáte to aj s osobnej praxe. Tentoraz to „postihlo“ moje obľúbené „srdiečka“ ...

Kapustnica
je to chutné jedlo ktoré nezaberie vela času a pôsobí ako liek, priatelia ma volávajú na...

Hydinový šalát so sójovými klíčkami
Morčacie prsia nakrájame na pásiky a dáme do misky. Pridáme víno, sójovú omáčku, maizenu...

Bravčové kotlety s hruškou
Kotlety naklepeme, opečieme na oleji, preložíme so šťavou do pekáča a okoreníme ich. Na...

Polnočná polievka
Údené mäso uvaríme, vyberieme a odložíme. Do vody z údeného mäsa vložíme očistenú a pokrájanú...

Klobása v župane
Lístkové cesto vyvaľkáme a vykrojíme kolieska, okraje potrieme vajíčkom.

Voňavé kuriatko zapečené s hubami
Slovensko sa pýši pokladom v kuchyni. Bryndza, klobása, slaninka, držky, guláše, pirohy, fliačky, šúľance či...

Pečené jahňacie stehno s feniklom a orechmi
Mäso poriadne nasolíme a okoreníme, dochutíme drvenými feniklovými semienkami a drvenými orechmi. Aby mäso počas pečenia...

Karfiol s ořechovou houstičkou
Do osolené vody přidáme kmín a vložíme květák. Růžičky, půlku, celý - záleží na...

Kuracie stehná pečené na brokolicovo-hubovej plnke
Pôvodne som chcela robiť stehná pečené na kyslej kapuste, ale keďže včera som robila halušky s...

Nivovo-tvarohová nátierka s pivom
Túto pomazánku som prvý krát jedla na Morave... úžasná... možno časom pridám aj foto

Hubová nátierka s paradajkovou bagetou
Cesto na paradajkové bagety: V 300 ml vody rozpustíme kocku droždia. Od oleja odkvapkané sušené paradajky...

Pistáciové minibábovky s malinovým krémom
Jemný pistáciový korpus a jemne kyselkavý malinový krém je výborná kombinácia....

Pečené zemiaky s bylinkami a avokádovou nátierkou
Veľmi chutné, chuťovo výrazné, aromatické, zasýti, pomazánka dodá zemiakom jemnosť, vláčnosť a...

Rybací paprikáš
Rybie filé pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a dáme asi na hodinu odležať do chladu. Medzitým najemno...

Škoricové donuty z Tofu (videonávod)
Čokoláda, škorica, mlieko a naturálne Tofu. Vyskúšajte túto netradičnú kombináciu na prípravu obľúbenej pochúťky....

Farebná veľkonočná nátierka
Mrkvu a zeler najemno nastrúhame, pór nakrájame na tenké kolieska a sparíme. Vodu zlejeme, ...
Všetky jedlá
Suroviny od A do Z
Polievky
Mäso a hydina
Bezmäsité jedlá
Koláče a dezerty
Torty
Cestoviny
Nátierky
Bylinky