Rybacia panvica s cukinou

redakcia - fotkaredakcia, 25. júla 2009

Suroviny

600 g
3 PL
3 ks
1 ks
40 g
7 PL
50 g
300 ml
150 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rybu umyjeme, očistíme, nakrájame na menšie kúsky, pokvapkáme citrónovou šťavou a osolíme. Cukinu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na plátky.

  2. 2

    Slaninu nakrájame na rezance. Zohrejeme 4 PL oleja a slaninu opražíme a vyberieme. Rybu obalíme v múke a vo výpeku opečieme dozlatista.

  3. 3

    Potom zohrejeme 3 PL oleja, opražíme na ňom nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme cukinu, osolíme, okoreníme a poprášime PL múky.

  4. 4

    Podlejeme vývarom, smotanou, pridáme slaninu, necháme prevrieť a bublať asi 3 minúty. Kôpor najemno nasekáme a vmiešame do omáčky, ochutíme soľou a korením.

  5. 5

    Rybu uložíme na cukinu a krátko spolu prehrejeme. Podávame s ryžou, ozdobené plátkami citróna.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: