Zubáč s ryžovými rezancami so zeleninou
Peter Semivan
šéfkuchár hotela Panorama na Štrbskom plese, 7. augusta 2020
šéfkuchár hotela Panorama na Štrbskom plese, 7. augusta 2020
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Do hrnčeka dáme víno, postrúhaný zázvor, nasekanú mätu a varíme spolu 20 minút. Pred koncom pridáme kúsky zubáča a vypneme. Necháme marinovať 30 minút.
- 2
Ryžové rezance namočíme do studenej vody na 10 minút.
- 3
Zeleninu očistíme, nakrájame na jemné pásiky a orestujeme na sezamovom oleji. Pridáme scedené rezance, sójovú omáčku, sezam, chilli papričku a trstinový cukor a premiešame. Podávame k zubáčovi.
Tiež zubáč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu