Zubáč s ryžovými rezancami so zeleninou
Peter Semivan
šéfkuchár hotela Panorama na Štrbskom plese, 7. augusta 2020
šéfkuchár hotela Panorama na Štrbskom plese, 7. augusta 2020

Foto: Pravda - Ivan Majerský
Suroviny
800 g (filety) |
|
500 ml |
|
20 g |
|
|
|
400 g |
|
100 g |
|
150 g |
|
100 g |
|
50 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do hrnčeka dáme víno, postrúhaný zázvor, nasekanú mätu a varíme spolu 20 minút. Pred koncom pridáme kúsky zubáča a vypneme. Necháme marinovať 30 minút.
- 2
Ryžové rezance namočíme do studenej vody na 10 minút.
- 3
Zeleninu očistíme, nakrájame na jemné pásiky a orestujeme na sezamovom oleji. Pridáme scedené rezance, sójovú omáčku, sezam, chilli papričku a trstinový cukor a premiešame. Podávame k zubáčovi.
Tiež zubáč:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu