Gaštanové cappuccino
Michal Kružic
šéfkuchár Premium – business hotel Bratislava, 29. októbra 2013
šéfkuchár Premium – business hotel Bratislava, 29. októbra 2013
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Gaštany nakrojíme a dáme asi na hodinu variť do osolenej vody. Keď už sú uvarené a mäkké, ošúpeme ich a jednu pätinu odložíme.
- 2
V hrnci orestujeme cibuľu, pridáme pretlačený cesnak a väčšiu časť gaštanov, podusíme spolu s maslom a trochou vody.
- 3
Hotové rozmixujeme dohladka a primiešame kyslú smotanu. Podávame s opečeným zvyškom gaštanov. Môžeme tiež pridať trošku nastrúhanej tekvice.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
:-(