Baklažán so syrom a rajčinami

maggi - fotkamaggi, 7. júna 2013
Baklažán so syrom a rajčinami
Foto: maggi

Komerčný recept

4
porcie
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 bal
1 ks
1 ks
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Baklažán nakrájame na 8 plátkov, asi 1 cm hrubých.

  2. 2

    Na polovicu papiera na pečenie PAPYRUS® (napríklad Maggi Nápady Šťavnatý steak s cesnakom) položíme plátok baklažánu, plátok syra, plátok rajčiny a prikryjeme plátkom baklažánu.

  3. 3

    Papier preložíme a takto zabalenú zeleninu dáme na mierne rozpálenú panvicu. Pečieme bez pridania tuku 5 minút z každej strany.

  4. 4

    Opečený baklažán vyberieme z papiera a servírujeme s cesnakovo-bylinkovou omáčkou.

Diskusia k receptu